Home celebs Khloé Kardashian heeft de naam van haar dochtertje bekendgemaakt op Instagram

Khloé Kardashian heeft de naam van haar dochtertje bekendgemaakt op Instagram

De 33-jarige realityster moet zeker niet onderdoen voor haar bekende zussen.

Khloé Kardashian
Instagram: khloekardashian

Op 12 april is Khloé Kardashian mama geworden van haar eerste kindje. Op een foto van het meisje is het nog even wachten, maar de 33-jarige realityster heeft enkele minuten geleden de naam van haar dochtertje bekendgemaakt op Instagram.

Enkele dagen geleden zijn Khloé Kardashian en haar vriend Tristan Thompson ouders geworden van hun eerste kindje samen. Net zoals bij alle andere Kardashianbaby’s was het uitkijken naar de naam van hun dochtertje. De zussen staan er namelijk om bekend om hun kroost steeds opvallende namen te geven. Denk maar aan Chicago (het dochtertje van Kim) en Stormi (het eerste kindje van Kylie).

The word is out

Gelukkig laat Khloé ons niet langer in spanning. Zo heeft ze namelijk op Instagram bekendgemaakt dat hun dochter de naam True gekregen heeft. ‘Onze kleine meid, True Thompson, heeft ons hart gestolen en wij zijn echt overweldigd door alle liefde. Het is een zegen om deze engel in de familie te verwelkomen! Mama en papa houden van jou, True!’, klinkt het onder de foto.

Opnieuw een opvallende naam, maar wat ook opmerkelijk is, is dat het kleintje de achternaam van Tristan kreeg. Haar vriend zou namelijk al kussend gespot zijn met een andere vrouw, maar zowel Khloé als Tristan hebben nog niet gereageerd op de feiten.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.