Home celebs HOERA: Khloé Kardashian onthult ein-de-lijk het geslacht van haar baby tijdens seizoensfinale...

HOERA: Khloé Kardashian onthult ein-de-lijk het geslacht van haar baby tijdens seizoensfinale van ‘KUWTK’

It's a ...

Instagram @khloekardashian

Khloé Kardashian is al zo’n acht maanden zwanger, maar ze maakte nu pas het geslacht van haar baby bekend. De realityster en haar vriend Tristan Thompson mogen begin april een meisje verwelkomen!

De afgelopen maanden slaagden de Kardashians er goed in om ons super nieuwsgierig te maken. Eerst was er de grote vraag wie van de zusjes nu eigenlijk zwanger was. Beetje bij beetje kwamen we eerst te weten dat Kim haar derde kindje met Kanye West verwachtte via een surrogaatmoeder. Wat later bleek dat ook Khloé haar grote droom van mama worden na jarenlang proberen en na veel frustraties eindelijk waar zag worden. De jongste telg Kylie slaagde er zelfs in haar zwangerschap pas officieel te bevestigen als de kleine Stormi al ter wereld was gekomen.

Buikgevoel

Kim en Kylie kregen beide een meisje, het was enkel nog spannend afwachten wat het geslacht is van Khloé’s baby. In de finale van ‘Keeping Up With the Kardashians’ kwamen we het eindelijk te weten. De drie oudste zussen Kim, Kourtney en Khloé waren samen op vakantie. Khloé wachtte ongeduldig in de hotelkamer op een telefoontje van Kylie die haar uit haar lijden zou verlossen en vertellen of ze een zoontje of dochtertje krijgt. Khloé was er zelf van overtuigd dat het een jongetje is, en ook Kim had dat buikgevoel.

Shock

De verbazing was dan ook groot als Kylie vertelde dat Khloé een dochtertje krijgt. Eerst geloofde ze het niet. ‘Je liegt’, aldus Khloé. ‘Ik heb totaal niet het gevoel dat het een meisje is. Ik ben in shock!’ Kim, Kourtney en Kylie daarentegen waren in de wolken. Khloé verduidelijkt haar eerste niet zo enthousiaste reactie op Twitter. ‘Iedereen zei altijd dat je voelt wat je zal krijgen en ik dacht echt dat het een jongen was’, aldus Khloé.

Naam

Ze had samen met Tristan al een naam voor moest het een jongen zijn: Tristan. Nu het een meisje is, moeten ze nog op zoek naar een nieuwe naam. De naam zal alleszins beginnen met een T of een K. Khloé is blij dat haar dochtertje beste vriendinnen zal zijn met Chicago van Kim en Stormi van Kylie. Ze bedankt God op Twitter nog voor haar klein prinsesje. Wij kunnen alvast niet wachten op die eerste schattige babyfoto’s volgende maand!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.