Home celebs SMELT: foto van zwangere zusjes Kylie Jenner en Khloé Kardashian

SMELT: foto van zwangere zusjes Kylie Jenner en Khloé Kardashian

'I love you little mama, love big mama'.

Instagram @khloekardashian

Terwijl de Kardashians normaal werkelijk álles delen met de buitenwereld, hielden Khloé en Kylie hun zwangerschap heel lang geheim. Khloé slaagde erin haar buikje zes maanden te verstoppen en Kylie maakte gisteren pas bekend dat ze de trotse mama is geworden van een meisje. Khloé deelde de schattigste foto ooit om haar kleine zus te feliciteren.

De voorbije maanden was iedereen, of je nu fan bent of niet van een van de bekendste families in de wereld, nieuwsgierig hoeveel Kardashians er nu écht zwanger waren. Er gingen geruchten de ronde dat Kim haar derde kindje verwachtte, dat Khloé eindelijk na jarenlang proberen in blijde verwachting was én dat de jongste telg van de familie, Kylie, op haar twintigste ook mama zou worden.

Openbaar

Van Kim weten we ondertussen dat ze samen met Kanye een dochtertje kreeg via een draagmoeder. Ze gaven hun derde kindje de naam Chicago. Ook Khloé kon niet langer zwijgen en maakte haar zwangerschap openbaar toen ze zes maanden ver was. Het kindje, dat ze samen met haar vriend Tristan verwacht, is uitgerekend voor eind maart of begin april. De grote vraag bleef of Kylie nu echt zwanger was… Ze ontbrak op de jaarlijkse kerstkaart van de familie en het was maanden geleden dat de queen of social media een foto van zichzelf ten voeten uit postte.

Foto

Gisteren werden we eindelijk uit ons lijden verlost: Kylie kondigde met een boodschap en bijbehorende video aan dat ze was bevallen van een meisje op 1 februari. Ze had er bewust voor gekozen om haar zwangerschap niet te delen met haar miljoenen fans om zich zonder stress voor te bereiden op de komst van haar dochtertje. Khloé vond het heerlijk om samen zwanger te zijn met haar kleine zus en ze deelde een hartverwarmende foto op Instagram om Kylie te feliciteren.

Bff

Op de foto zie je beide zussen poseren met hun bolle buik. ‘Het was een zalige reis’, schrijft Khloé. ‘Ik ga het missen om samen zwanger te zijn met jou. Ik had in geen miljoen jaar durven te dromen dat we dit samen zouden kunnen meemaken, maar het maakte alles nóg specialer. Het was Gods plan. Ik hou van je, kleine mama, liefs, grote mama.’ Het is nu al zeker dat de kleine spruit zal opgroeien in een liefdevolle familie en bff’s wordt met haar nichtje Chicago en de toekomstige baby van Khloé.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.