Home celebs Kourtney Kardashian zou opnieuw verliefd zijn op een jongere man

Kourtney Kardashian zou opnieuw verliefd zijn op een jongere man

Na Younes Bendjima (26) zou Kourtney nu aan het daten zijn met de 20-jarige Luka Sabbat.

Kourtney Kardashian
Photonews

Kourtney Kardashian heeft eind vorige maand een punt gezet achter haar relatie met Younes Bendjima. Heel even werd er gedacht dat er nog een kans was voor haar en haar ex-vriend Scott Disick, maar nu blijkt dat er nog een derde partij in het spel is.

Na haar breuk met Younes Bendjima werd Kourtney Kardashian samen met Scott Disick gespot op het verjaardagsfeestje van haar jongere zus Kylie Jenner. Het bleef bij enkele geruchten, maar volgens een bron is Scott blij dat Kourtney niet meer samen is met Younes.

Opnieuw verliefd

Een toekomst voor Scott en Kourtney zit er voorlopig ook niet in, want zijn ex-vriendin zou aan het daten zijn met de 20-jarige Luka Sabbat. De twee werden enkele dagen voor het eerst gespot op een feestje. Hoewel ze niet openlijk gekust hebben, waren ze duidelijk wel erg close met elkaar. ‘Er was duidelijk chemie tussen het paar. Ze waren de hele avond aan het lachen en plezier aan het beleven’, aldus een bron.

View this post on Instagram

Terror junior

A post shared by Mr. Fallback (@lukasabbat) on

Volgens een andere insider is ze helemaal verliefd op Luka. Haar vrienden waren geen fan van Younes, maar ze zijn wel enthousiast over haar nieuwe love interest. ‘Hij is echt een goede jongen en hij behandelt haar ook goed’, klinkt het.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.