https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs RUMOR HAS IT: waagt Scott Disick opnieuw zijn kans bij Kourtney Kardashian?

RUMOR HAS IT: waagt Scott Disick opnieuw zijn kans bij Kourtney Kardashian?

Nu Kourtney officieel weer single is, lijkt Scott alvast volop van een verzoening te dromen!

Nu Kourtney Kardashian (39) de 14 jaar jongere Younes Bendjima officieel gedumpt heeft, staan alvast heel wat single kerels in de rij om hun kans te wagen bij de bloedmooie realityster. Een van hen is echter een vertrouwd gezicht. Jawel, rumor has it dat niemand minder dan ex-vriend Scott Disick op een verzoening hoopt met de moeder van zijn drie kids.

Younes Bendjima has left the building, en daar lijkt vooral Scott Disick niet rouwig om te zijn. Een bron wist namelijk aan People te vertellen dat Scott de 25-jarige Younes absoluut haatte en dat hij blij is dat hun relatie officieel voorbij is. ‘Hij is nooit over zijn breuk met Kourtney heen gekomen en hoopte vanaf het moment dat Kourtney en Younes begonnen te daten, al op een verzoening’, gaat de bron verder. Ondanks het feit dat Scott (nog) samen is met de 19-jarige Sofia Richie, hoopt hij naar verluidt weer een gezin te kunnen vormen met zijn ex. ‘Sofia maakt hem gelukkig, maar de twee hebben een echte knipperlichtrelatie. Het mag dan ook niet verbazen dat Scott de zaak met Kourtney opnieuw zal proberen te herstellen’, klinkt het ten slotte.

Wie alvast erg hard voor die mogelijke verzoening te vinden is, is niemand minder dan Kris Jenner. Zij sprak gisteren nog vol lof over haar ex-schoonzoon tijdens een radio-interview. ‘Scott is als een zoon voor me. Hij is de vader van mijn kleinkinderen en maakt al meer dan twaalf jaar deel uit van onze familie. Vanaf aflevering één van “Keeping Up With The Kardashians” was hij er al bij en ik hou gewoon van hem!’ klinkt het bij momager Kris. ‘De laatste dagen hebben we heel wat tijd doorgebracht met de familie. Zo kwam ook Scott met de kleinkinderen langs voor taco’s. We hadden het met zijn allen erg leuk samen!’ To be continued, vermoeden wij!

Vacation complete! Love u family

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: