https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Getty

Op de gastenlijst stonden enkele grote namen zoals Adele, Emma Stone én Kris Jenner.

WEDDING BELLS: Jennifer Lawrence is getrouwd met Cooke Maroney

Het was een bewogen weekend in celebland. Niet alleen is Shay Mitchell gisteren bevallen van haar eerste kindje, maar ook Jennifer Lawrence zou op zaterdag haar jawoord gegeven hebben aan haar verloofde Cooke Maroney.


In februari raakte het nieuws bekend dat Jennifer Lawrence en Cooke Maroney verloofd waren. De twee waren op dat moment nog geen half jaar aan het daten, maar beide partijen waren duidelijk klaar voor de volgende stap in hun relatie.

Lang heeft het koppel dan ook niet gewacht om te trouwen, want de actrice is afgelopen zaterdag officieel in het huwelijksbootje gestapt. Zo hebben de twee elkaar het jawoord gegeven tijdens een ceremonie in Rhode Island. De gastenlijst telde zo’n 150 aanwezigen waaronder Adele, Emma Stone én Kris Jenner.

Details en foto’s van het huwelijk zijn voorlopig nog schaars, maar Jennifer zou gekozen hebben voor een bruidsjurk van Dior. Geen verrassende keuze, want de actrice is al jarenlang het gezicht van het merk. Al koos ze voor haar verlovingsfeest in mei voor een boho bruidsjurk van de Amerikaanse designer Lauren Wells. Een ding is zeker: wij zijn alvast benieuwd naar haar volledige bruidslook!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content