Home celebs WAUW: Jennifer Lawrence straalt in boho bruidsjurk op haar verlovingsfeest

WAUW: Jennifer Lawrence straalt in boho bruidsjurk op haar verlovingsfeest

J.Law is duidelijk een bruid met smaak.

© Getty

Afgelopen weekend gaven Jennifer Lawrence (28) en haar partner Cooke Maroney (33) een feestje om hun recente verloving te vieren. De ‘Red Sparrow’-actrice verscheen in een boho bruidskleed dat ons nu al doet dromen van de jurk waarin ze haar jawoord zal geven.

Jennifer Lawrence koos voor haar engagement party in New York voor een lange, ivoorkleurige jurk met diepe decolleté- en ruguitsnijding van de Amerikaanse designer Lauren Wells. Je vindt de Juliana Dress op de webshop van L. Wells voor 2.300 Amerikaanse dollar, ofwel een dikke 2.000 euro. J. Law combineerde de jurk met schoenen van Casadei, een tasje van Roger Vivier, juwelen van Fred Leighton en een romantisch kapsel. Dat Jennifer een bruid met smaak is, staat dankzij deze look volledig buiten kijf.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fan van Wells

Hoewel dit Jennifers eerste huwelijk is, was het afgelopen weekend niet de eerste keer dat ze een ontwerp van Lauren Wells aantrok. In 2017 verscheen de actrice op de première van ‘Faces Places’ in een trouwjurk van Wells, en ze kwam er nog mee weg ook. J.Law is dus duidelijk fan van de jurken van de designer. De kans dat ze iets van haar kiest voor haar grote dag, lijkt dan ook reëel.

Voor wanneer die dag gepland is, is nog niet duidelijk. Lawrence en Maroney bevestigden hun verloving in februari van dit jaar nadat Jennifer gespot werd met een grote ring aan haar vinger. De twee werden in juni van vorig jaar voor het eerst in het openbaar gezien als koppel.

Lees ook: