Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De twee maakten geen geheim van hun aanwezigheid en speelden gedurende de avond verschillende drankspelletjes.

Jennifer Lawrence en Adele gingen samen op stap en het zag er hilarisch uit

Hoe was jouw vrijdagavond? Vast niet zo leuk als die van Jennifer Lawrence en Adele. De twee werden samen gespot terwijl ze aan het feesten waren in een homobar in New York en het werd een avond die niemand nog snel zal vergeten.


Jennifer Lawrence en Adele weten hoe ze het weekend goed moeten beginnen. De twee vriendinnen werden op vrijdagavond samen gespot in de bar Pieces. Hier hebben ze niet alleen drankspelletjes gespeeld, maar ook de aanwezige gasten geëntertaind. De twee dames maakten namelijk geen geheim van hun aanwezigheid.


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Toen Jennifer op een gegeven moment wou deelnemen aan een drankspelletje zei haar partner in crime het volgende. ‘Ze is verloofd. Je hebt helemaal geen reden om hier te zijn’! De ‘Hunger Games-actrice reageerde vervolgens dat haar verloving niks te maken heeft met haar skills om enkele glaasjes achterover te slaan.


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Drankspelletjes à volonté


Later op de avond verloor Adele een drankspelletje waarop haar vriendin plots begon te roepen ‘hoe kon je nu verliezen?’ Waarop er iemand riep ‘Jennifer, dit zijn niet de hunger games’. ZA-LIG! De filmpjes die op sociale media verschenen na hun avondje uit zijn alvast hilarisch en wij kunnen nog maar aan een ding denken. Hoe kunnen we een uitnodiging te pakken krijgen voor hun volgende avondje uit?!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '