https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Adele’s reactie op Spice Girls-tournee is hilarisch én herkenbaar

Adele’s reactie op Spice Girls-tournee is hilarisch én herkenbaar

De zangeres is een diehardfan van de meidengroep.

© Shutterstock

YEEES! De Spice Girls gaan opnieuw op tournee. Spice up you life en zie Baby, Scary, Sporty en Ginger Spice volgend jaar aan het werk tijdens een van hun concerten in het Verenigd Koninkrijk. Een iemand die er al zeker bij zal zijn, is zangeres en grote fan Adele.

Het beste nieuws van de maand, of, we gaan eerlijk zijn: van het hele jaar is dat de Spice Girls opnieuw op tournee gaan. De populaire meidengroep uit de jaren 90 zal volgend jaar zes concerten geven in het Verenigd Koninkrijk. Emma, Mel B, Mel C en Geri zullen hun allergrootste hits helaas zonder Victoria of Posh Spice brengen, maar dat is geen domper op de feestvreugde.

Wij halen onze plateauschoenen en crop top opnieuw boven – of gaan nieuwe halen in de winkel, aangezien deze toch weer hipper dan hip zijn op dit moment -, we doen twee paardenstaartjes in ons haar en checken hoe het met onze kennis van ‘Mama’, ‘Stop’ en ‘Wannabe’ zit.

Kinderkamer vol posters

Wie net als wij DOLenthousiast is over de comeback van deze toppers, is Adele. De zangeres, die zelf immens populair is en al miljoenen albums verkocht, is een diehardfan van de girlband. Toen het goede nieuws gisteren bekend werd gemaakt, deelde ze een zalige én vooral ook heel herkenbare foto op haar Instagrampagina.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Ha! Dit is hoe ik me nu voel! Ik ben er klaar voor’, schreef ze onder een foto van haar veel jongere zelf. Op de achtergrond zien we dat haar kinderkamer vol hangt met posters van de Spice Girls. Wij hopen stiekem dat Adele de vier meiden tijdens een van hun shows vergezelt op het podium. Hello from the other side?

Ook Blake Lively is in de wolken met de reünie en zal ongetwijfeld alle liedjes luidkeels meezingen in het publiek, want de actrice is net als Adele een superfan. Ze verkleedde zich vroeger vaak als Emma Bunton – in een jurkje gemaakt door haar mama en op torenhoge schoenen – en sommige kindjes dachten dat zij de échte Baby Spice was.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wil je er zelf ook dolgraag bij zijn? Zet je dan komende zaterdag om half 11 ‘s ochtends klaar achter je computer, want dan begint de ticketverkoop. Alle info vind je hier. Succes!

Lees ook: