Home Lifestyle 11 dingen die zo herkenbaar zijn als je vroeger fan was van...

11 dingen die zo herkenbaar zijn als je vroeger fan was van de Spice Girls

Het is officieel: de Spice Girls gaan op tournee! Volgend jaar zal de grootste girlband ooit op zes locaties in het Verenigd Koninkrijk optreden. Victoria Beckham heeft helaas geen tijd voor een tour door haar modelabel, maar laat dat de pret niet drukken. Een echte superfan, zoals beschreven in onderstaand lijstje, móét gewoon bij de reünie zijn.

1. Hun echte naam, hun Spice-naam, vanwaar ze komen en wat ze graag eten: je wist álles over je vijf beste vriendinnen.

2. Ze waren dan ook altijd bij je, in de vorm van posters, dekbedden, T-shirts, stickers en poppetjes.

3. Dit was je favoriete snoepgoed. Vooral omdat je de stickers verzamelde die erin zaten.

4. Je had de Spice Girls-plateauschonen. En als je ze niet had, heb je je ouders de oren van de kop gezaagd om ze te krijgen.

© wheretogetit.it

5. Je zong alle liedjes woord voor woord mee in je eigen brabbeltaaltje, maar had niet door dat een groot deel ervan over seks ging. Pas jaren later snapte je wat ze met ‘2 become 1’ bedoelen.

6. Je had evenmin door dat Posh Spice eigenlijk voor geen meter kan zingen.

7. In vriendenboekjes schreef je bij ‘Idool’, ‘Favoriet lied’ en ‘Favoriete film’ standaard ‘Spice Girls’, ‘Mama’ en ‘Spice World’.

8. Wanneer jij en je vriendinnen de Spice Girls naspeelden, werd er altijd ruzie gemaakt over wie Emma mocht zijn.

9. Je kent het dansje van ‘Stop’ stiekem nog altijd.

10. Je mama heeft je 1.001 keer moeten zeggen dat je echt niet elke dag naar school kon gaan in je T-shirt van de Spice Girls. Maar als ze weer eens boos werd, zong je ‘Mááá-mááá, I love you!’ en smolt ze.

11. De dag waarop Geri Halliwell bekendmaakte dat ze de groep verliet, was een van de donkerste uit je jonge bestaan. Je wenste dat je haar kon inruilen voor Posh Spice.

Zoveel jaren later zijn onze gebeden verhoord: Ginger Spice is terug bij de Spice Girls, Posh Spice gaat dan maar niet mee op tournee. Veel meer dan playbacken en stilstaan in haar te strakke jurk deed Victoria toch niet, am I right? Zij wordt trouwens vervangen door popster Jess Glynne, een heel goede zangeres. Zin in een reisje terug naar de jaren 90? Info over data en tickets vind je hier. Go spice up your life!

Meer nostalgie: