Home celebs Een lichtjes beschonken Victoria Beckham die danst op de Spice Girls is...

Een lichtjes beschonken Victoria Beckham die danst op de Spice Girls is het beste wat je vandaag zal zien

Victoria Beckham
Photonews

Victoria Beckham is haar dagen als Posh Spice duidelijk nog niet vergeten. Op een feestje tijdens London Fashion Week ging ze namelijk helemaal uit de bol op ‘Spice Up Your Life’ van de Spice Girls. Als dit niet het grappigste is dat je vandaag zal zien dan weten wij het ook niet meer!

Victoria Beckham zegt dan misschien wel dat ze geen zin heeft in een reünie van de Spice Girls, maar onderstaande beelden zeggen iets helemaal anders. In de video zie je hoe de modeontwerpster op een sofa staat te dansen op de deuntjes van ‘Spice Up Your Life’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Na het zien van de beelden – we zijn DJ Siobhan Bell eeuwig dankbaar – zien we niet in waarom Victoria niet mee op tournee zou gaan met de overige dames. Ze kent de tekst van haar voormalige hit duidelijk nog uit haar hoofd én haar dansmoves waren helemaal on point. Shake it to the left? Kan ze! Slam it to the right? Geen probleem voor de vrouw van David Beckham. Tot binnenkort dan, hé!

Lees ook: