Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

ZIEN: de Beckhams zijn 20 jaar getrouwd en vieren dat met foto’s uit de oude doos

Jolien Meremans

Applaus, want het Britse koppel Victoria (45) en David (44) Beckham zijn vandaag 20 jaar getrouwd! Het is een zeldzaam fenomeen in de showbizzwereld, maar het koppel bewijst met hun jubileum dat ook de grootste sterren wel degelijk een sterke relatie kunnen hebben. Om dat te vieren, deelde het koppel vandaag enkele foto’s uit de oude doos.


Zelfs wij moesten een  traantje wegpinken toen we de video van Victoria zagen. De Spice Girl postte een filmpje waarin ze de mooiste momenten met haar man met de rest van de wereld deelt. Zo is in het filmpje te zien hoe het koppel op 4 juli 1999 in het huwelijksbootje stapte.

David postte dan weer een reeks foto’s die hij duidelijk niet uit de krant van gisteren had geknipt. Ook in die collage is Victoria in een trouwjurk te zien. David maakte ook plaats voor een mooie familiefoto met hun vier kinderen Brooklyn (20), Romeo (16), Cruz (14) en Harper (7). ‘Wow, twintig jaar vandaag. Kijk wat we samen hebben gemaakt. Ik hou van je!’ plaatste hij als boodschap aan zijn vrouw in het onderschrift.

Natuurlijk heeft ook het populairste koppel van Engeland af en toe een meningsverschil, maar op hun twintigste huwelijksverjaardag tonen de Beckhams  dat de vele geruchten en ruzietjes hen niet klein krijgen. Op naar de volgende twintig jaar!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '