Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty

Ze haalde inspiratie bij het boysbandverleden van haar hubby.

Deze halloweenoutfit van Jessica Biel is nu al de allerbeste ooit

Herlinde Matthys

Jessica Biel gaf onlangs op nationale televisie toe dat ze vroeger eigenlijk geen grote fan was van *NSYNC, de boysband waar haar huidige man Justin Timberlake deel van uitmaakte. Om het goed te maken, verkleedde de actrice zich op een halloweenfeestje als haar hubby uit de jaren 90. Het resultaat is hilarisch!


Het is nog niet eens 31 oktober en we hebben al een winnaar in de strijd om het allerbeste halloweenkostuum. Jessica Biel gaat dit jaar met de eer lopen, want haar outfit is geniaal. Er gaat een kleine geschiedenis vooraf aan de look. Jessica was vorige week te gast in ‘The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’. De presentator confronteerde de actrice daar met een interview uit de jaren 90 waarin ze eerlijk toegaf dat ze eigenlijk niet echt een grote fan is van *NSYNC.

‘Bye, bye, bye’


Zelfs nu kent ze nog steeds geen liedjes van de popgroep. ‘Vorige maand waren we op reis in Italië en tijdens een spelletje truth or dare kreeg ik de opdracht om een liedje van *NSYNC te zingen’, vertelt Jessica. ‘Ik kon het niet. Ik ken slechts drie woorden: bye, bye, bye. Ik schaamde me dood!’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Arme Justin… Toen waren Jessica en Justin uiteraard nog niet samen. Het koppel trouwde in 2012 en kreeg drie jaar later samen een zoontje Silas. Terwijl Jessica nu de allergrootste fan is van haar hubby, was dat in de jaren negentig duidelijk niet het geval. Ze luisterde niet naar popmuziek, dus ze had in tegenstelling tot ons geen kleine crush op de zanger met de schattige krullenbos.

© getty

Blonde pruik


Om het toch een beetje goed te maken, besloot de actrice zich voor een halloweenfeestje te verkleden als… Justin ten tijde van *NSYNC. Ze trok een metallic joggingpak aan, een bijpassend blauw zonnebrilletje én een blonde pruik met de iconische krulletjes. Om het plaatje volledig af te maken, vergezelde Justin zijn vrouw als microfoon en kropen een aantal van hun vrienden in de huid van de andere bandleden JC Chasez, Chris Kirkpatrick, Joey Fatone, en Lance Bass. Ze postten het resultaat op Instagram en het is hi-la-risch.

‘Dit gebeurt er als je vrouw op televisie toegeeft dat ze geen enkel *NSYNC-liedje kent’, schreef Justin bij de grappige foto. Jessica deelde hetzelfde op haar sociale media. Couple goals én Halloween outfit goals!

Nog meer halloweeninspiratie:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '