Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Dat heugelijke nieuws kondigde kersverse papa Caspar aan op Instagram.

Ellie Goulding (34) is bevallen van haar allereerste kindje

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Ellie Goulding (34) en haar man Caspar Jopling (29) mogen zich voor het eerst mama en papa noemen. Dat heugelijke nieuws kondigde de kersverse papa zelf aan op Instagram.


Eind februari pronkte Ellie Goulding plots met een bolle babybuik op de cover van Vogue. Ze was op dat moment al 30 weken zwanger en vertelde in een interview openhartig over haar zwangerschap. Zo gaf ze eerlijk toe dat zij en Caspar zich niet echt voorbereid hadden op de komst van een kindje. ‘We trokken er in augustus even tussenuit om onze eerste huwelijksverjaardag te vieren’, zei ze toen. Kunsthandelaar Caspar en Ellie stapten in 2019 in het huwelijksbootje. ‘Toen ontdekten we dat ik zwanger was. Het was niet gepland. De gedachte om zwanger te worden leek geen waarschijnlijkheid. Maar zwanger zijn, doet me heel menselijk voelen. Ik heb rondingen die ik nooit eerder had. Ik geniet ervan en mijn man geniet ervan.’

Nieuwe uitdaging


Hoewel Ellie ervan genoot om zwanger te zijn, vertelde ze ook eerlijk dat ze zich niet altijd goed in haar vel voelde. ‘Ik voelde me soms eenzaam. Ik heb het gevoel dat het een taboe is om over een zwangerschap te praten als een uitdaging. Maar het is niet altijd sereen en je straalt niet de hele tijd. Ik zeg natuurlijk niet dat elke seconde van mijn zwangerschap lastig is, maar het is niet altijd gemakkelijk’, gaf ze toen toe. ‘Maar ik ben enthousiast om deze uitdaging aan te gaan. Het zal een volledig nieuwe ervaring zijn.’

En dat gloednieuw avontuur kan nu van start gaan, want Caspar liet op Instagram weten dat zijn vrouw bevallen is. ‘Mama en kind stellen het goed. Ze zijn gezond en gelukkig. We zijn extreem dankbaar’, schreef hij in het groot op Instagram Stories. ‘Normaal gezien houd ik mij niet bezig met de aandacht die Ellie krijgt, maar tijdens deze magische tijd zouden we graag van onze privacy genieten’, schreef hij nog onder het heugelijke nieuws.

De naam en het geslacht van het kindje blijven voorlopig nog even geheim. ‘We ontdekten het geslacht tijdens een scan, maar dat is niet het belangrijkste voor ons’, aldus Ellie. ‘We willen gewoon een gezonde baby‘, besloot de zangeres tijdens het interview met Vogue.

© Instagram: Caspar Jopling

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '