Home celebs Coely (27) is zwanger van haar allereerste kindje

Coely (27) is zwanger van haar allereerste kindje

De koningin van de Belgische hiphop deelde een prachtige foto van haar bolle babybuikje.

© Jens Mollenvanger

Coely Mbueno (27) en haar partner Ben zijn in blijde verwachting van hun allereerste kindje. De hiphopartieste maakte dit goede nieuws bekend met een prachtige zwart-witfoto van haar bolle babybuikje op Instagram.

Coely heeft geweldig nieuws. Dit keer geen nieuwe single of plaat die uitkomt, maar wel een nieuw leven dat groeit in haar buik. De Antwerpse artieste met Congolese roots maakte haar zwangerschap bekend op sociale media met een prachtige foto waarop ze haar bolle babybuikje teder vasthoudt.

‘We zijn trots dat we mogen aankondigen dat we een klein mirakeltje verwachten’, schrijft de zangeres als onderschrift. ‘Ik kan niet beschrijven hoeveel liefde en vreugde we nu voelen. Dit is echt een zegen, en Ben en ik kunnen niet wachten om ons kleine wonder te ontmoeten.’ Hoeveel maanden ze zwanger is en voor wanneer ze uitgerekend is, verklapt ze nog niet.

‘Liefde van mijn leven’

Coely en Ben stapten twee jaar geleden in het huwelijksbootje. In juni 2019 verklaarden ze elkaar eeuwige trouw in het stadhuis van Dendermonde en in augustus volgde een kerkelijke plechtigheid. ‘Gisteren ben ik met de liefde van mijn leven getrouwd’, schreef de artieste toen op Instagram. Nu is het tijd voor een volgende stap, want binnenkort wordt hun gezinnetje uitgebreid met een kleine spruit.

Prachtkindje

Heel wat bekende Vlamingen stuurden in de comments onder het prachtige kiekje al hun gelukwensen naar de ouders in spe. ‘Dat wordt een prachtkindje’, reageerde Lize Feryn. ‘Je ziet er geweldig uit’, schreef Laura Tesoro. ‘Wat ben je prachtig zwanger’, typte Eva De Roo. ‘Zo blij voor jullie’, zei Kristel Verbeke en ‘Wat ben je prachtig’, aldus Leen Dendievel.

Nog meer babynieuws: