Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Michael Ferire

De Brusselse zanger staat in 2023 niet drie keer, maar zes keer in Paleis 12!

Stromae kondigt bovenop z’n uitverkochte concerten 3 extra datums aan

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Stromae is misschien een internationaal fenomeen, toch vergeet hij zijn Belgenlandje niet. Wie de artiest live aan het werk wil zien, heeft namelijk extra kansen gekregen. De Brusselse zanger kondigde nog drie nieuwe concerten aan.

Op 22 februari 2022 geeft Stromae al een liveoptreden. En voor 2023 is de tourplanning, naar aanleiding van zijn nieuwe album ‘Multitude’ dat in maart 2022 uitkomt, al gemaakt.

Op 15, 16 en 17 maart 2023 staat de Brusselse zanger, die onlangs een lied ‘L’enfer’ uitbracht over mentale gezondheid, met z’n tour in Paleis 12 in Brussel. Die shows zijn ondertussen al uitverkocht, maar voor wie geen ticket heeft kunnen scoren, is er goed nieuws.

Stromae kondigt namelijk nog drie extra datums aan. Op 1, 2 en 3 juni 2023 staat de artiest, die eigenlijk Paul Van Haver heet, ook in Paleis 12 in Brussel. Dat goede nieuws kondigde hij zelf aan via Instagram. Ticketverkoop gaat deze donderdag 27 januari om 18u op zijn website van start.

Wie er in juni 2023 trouwens ook niet kan bij zijn, kan Stromae deze zomer ook nog altijd op festivals zoals Werchter Boutique en Les Ardentes aan het werk zien.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '