Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Voor de ticketverkoop zetten we ons alvast schrap, want die gaat héél binnenkort van start.

Harry Styles komt deze zomer naar het Sportpaleis

Naomi Ghyssaert
Naomi Ghyssaert Webjournaliste

YES! Een van onze favo muziekartiesten Harry Styles trekt tijdens zijn wereldtournee ‘Love On Tour 2022’ ook door Europa, waaronder het Antwerpse Sportpaleis. Dat wil zeggen dat ook wij deze zomer kunnen meegenieten van zijn nieuwste muziek, zijn heerlijk flagrante outfits op het podium en misschien nog eens een publieke coming-out of gender reveal? Hij staat er om bekend om daar on stage mee te helpen!

De Britse singer-songwriter Harry Styles (27) komt naar Europa, en daar zijn wij maar al te blij mee. Op Instagram deelde hij een aankondiging met alle data van zijn tournee ‘Love On Tour 2022’, waar hij gelukkig op donderdag 7 juli halt zal houden in het Sportpaleis in Antwerpen.

Uitgesteld

Zijn tour laat al even op zich wachten, aangezien we Harry Styles eigenlijk al op 25 mei 2020 konden verwachten op ons Antwerpse podium. Maar door de coronamaatregelen liep daar wat vertraging op, en werd zijn halt in Antwerpen uitgesteld naar 9 maart 2021. Ook deze datum werd geschrapt voor dezelfde reden. Nu heeft het wachten lang genoeg geduurd, want zijn ‘Love On Tour 2022’ komt steeds dichterbij – dit keer voor echt!

De zanger nodigt ook speciale gasten uit zoals de Engelse band Wolf Alice, de Japans-Amerikaanse zangeres Mitski, de Britse singer-songwriter en dichter Arlo Parks en de Jamaicaanse zangeres Koffee. Dat voorprogramma belooft al heel wat goeds!

Verkoop

Voor de ticketverkoop zetten we ons alvast schrap want morgen, vrijdag 21 januari, om 9.00 uur kan je een ticket bemachtigen via de website van Live Nation. Zodat ook jij en je favo gezelschap kan genieten van een optreden van Harry Styles op 7 juli 2022 in het Sportpaleis. Zet die reminder maar alvast in je gsm!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '