Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

'Ze zijn meer dan alleen vrienden.'

Channing Tatum (41) en ‘Big Little Lies’-actrice Zoë Kravitz (32) zouden aan het daten zijn

Jolien Meremans

Wie stiekem nog hoopte op een verzoening tussen Channing Tatum (41) en Jessie J moeten we teleurstellen. De acteur zou namelijk al een tijdje ‘serieus’ aan het daten zijn met ‘Big Little Lies’-actrice Zoë Kravitz.


Cupido heeft er bij Channing Tatum al een paar keer stevig naast geschoten. Na een huwelijk van negen jaar kondigden hij en Jenna Dewan in 2018 hun scheiding aan. Ze hebben een dochtertje samen: Everly. Niet veel later werd hij gelinkt aan Jessie J. De twee vormden een tijdje een koppel, gingen uit elkaar, vonden daarna weer de liefde bij elkaar, waarop ze weer uit elkaar gingen. Long story short: de twee konden niet met, maar ook niet zonder elkaar. En hoewel we allemaal hoopten dat ze elkaar toch nog opnieuw zouden vinden, zou het voor Channing een afgesloten hoofdstuk zijn. Hij zou sinds kort namelijk aan het daten zijn met Zoë Kravitz.

Meer dan alleen vriendschap


Hij en de ‘Big Little Lies’-actrice werden de afgelopen weken al een paar keer samen gespot. En als we de foto’s mogen geloven, steken ze niet niet onder stoelen of banken dat ze een boontje hebben voor elkaar, al kennen de twee elkaar nog niet zo heel lang. Channing speelt binnenkort de hoofdrol in Zoë’s regiedebuut ‘Pussy Island’. ‘Toen Zoë me belde met de vraag of ik de hoofdrol wilde spelen, schrok ik’, vertelde hij eerder tijdens een dubbelinterview met Deadline. ‘Ik kende haar eigenlijk niet. Oké, ik had haar een aantal keer in films aan het werk gezien, maar ik wist niet dat ze op een niveau als dit aan het werken was.’

 

View this post on Instagram


 

A post shared by cinemaadore (@cinemaadore)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Intussen zijn de opnames van start gegaan en zou de vonk op de set zijn overgeslagen. ‘Er groeit meer dan alleen vriendschap tussen Channing en Zoë‘, vertelde een bron aan E! News. ‘Ze brengen veel tijd door samen en hebben plezier. Ze zijn meer dan alleen goede vrienden of collega’s.’

Kravitz scheidde in 2019 van de Amerikaanse acteur Karl Glusman. Ze waren 18 maanden getrouwd. Daarvoor had ze ook nog relaties met andere acteurs, waaronder Penn Badgley, Ezra Miller en Michael Fassbender.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '