Home celebs Channing Tatum en Jessie J zijn na een korte pauze toch terug...

Channing Tatum en Jessie J zijn na een korte pauze toch terug bij elkaar

Het koppel ging eind vorig jaar uit elkaar.

De meeste break-ups in Hollywood zijn vaak definitief, maar die van Channing Tatum en Jessie J blijkt dan toch niet zo permanent te zijn. De twee besloten om eind vorig jaar uit elkaar te gaan, maar ondertussen zouden ze toch weer een koppel vormen. Sorry, ladies!

Na bijna twee maanden uit elkaar zijn Jessie J en Channing Tatum officieel weer samen. Dat vertelde een bron aan E! News. ‘Ze hebben een aantal weken apart doorgebracht, maar uiteindelijk hebben ze besloten dat ze toch nog erg veel om elkaar geven’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Volgens de bron heeft die korte pauze het koppel alleen maar goed gedaan. Zo zou Jessie J momenteel verblijven in het huis van Channing en verder zijn de twee ook erg vrolijk als ze bij elkaar zijn.

Channing en Jessie gingen in november uit elkaar, maar wel als goede vrienden. De ‘Magic Mike’-acteur sloeg vrijwel meteen weer aan het daten, want hij werd op de datingapp Raya gespot. Al blijkt het online daten toch niets voor hem te zijn, want enkele maanden na het nieuws van hun split vormen de twee weer een koppel.

Lees ook: