Home celebs Jessie J en Channing Tatum dan toch opnieuw uit elkaar

Jessie J en Channing Tatum dan toch opnieuw uit elkaar

Zelf heeft het koppel nog niet gereageerd op het nieuws van hun relatiebreuk.

jessie j
© Getty

Het heeft niet mogen zijn tussen Jessie J (32) en Channing Tatum (39). Eerst gingen de twee na ongeveer een jaar daten uit elkaar, maar enkele maanden later besloten ze om hun relatie een tweede kans te geven. Alleen blijkt dat het koppel er nu uiteindelijk toch een punt achter gezet heeft.

Jessie J en Channing Tatum waren – na een korte pauze – opnieuw iets meer dan twee maanden samen. Na ongeveer een jaar daten besloten ze namelijk begin dit jaar om een punt te zetten achter hun relatie. Niet veel later besloot het koppel om hun relatie nog een tweede kans te geven, maar ondertussen zouden de twee dan toch weer uit elkaar zijn. Het nieuws van hun break-up werd bevestigd door het Amerikaanse People.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Volgens een bron zagen ze elkaar graag genoeg om het nog eens te proberen, maar kwamen ze uiteindelijk toch tot de conclusie dat het beter was om elk hun eigen weg te gaan. Zowel Jessie J als Channing Tatum verwijten elkaar bovendien niets. Zelf heeft het koppel wel nog niet gereageerd op het nieuws van hun relatiebreuk.

Lees ook: