Home celebs VERRASSING: deze ‘Big Little Lies’-actrice stapte stiekem in het huwelijksbootje

VERRASSING: deze ‘Big Little Lies’-actrice stapte stiekem in het huwelijksbootje

Het koppel verloofde zich een jaar geleden toen ze in hun joggingbroek op de zetel lagen.

© Getty Images

Het ziet ernaar uit dat Zoë Kravitz, beter bekend als hippiemama Bonnie Carlson uit ‘Big Little Lies‘, een Justin Bieber’tje heeft gedaan. De 30-jarige actrice zou stiekem in het huwelijksbootje zijn gestapt met haar verloofde Karl Glusman.

Zoë Kravitz is officieel van ‘t straat! Lenny’s dochter zou – net zoals Justin Bieber en Hailey Baldwin in oktober vorig jaar – stiekem getrouwd zijn in New York.

De gelukkige is Karl Glusman (31), die net als zijn kersverse echtgenote zijn kost verdient als acteur. Je zag hem al in ‘Nocturnal Animals’ (2016) en de Netflixreeks ‘Gypsy’.

Huwelijksaanzoek in joggingbroek

De twee leerden elkaar kennen in 2016. In oktober vorig jaar onthulde Kravitz tijdens een interview met het Amerikaanse magazine Rolling Stone dat ze al maanden verloofd was.

Glusman ging op z’n knie in februari 2018. Initieel wilde hij Kravitz ten huwelijk vragen in Parijs, maar toen hun vakantieplannen in het water vielen, besloot hij het aanzoek gewoon thuis te doen. ‘Ik ben heel blij dat het geen groot aanzoek in Parijs was, maar gewoon thuis in onze joggingbroek‘, aldus de 30-jarige actrice.

Volgens verschillende bronnen blijft het niet bij het burgerlijk huwelijk, maar volgt er volgende maand nog een groot feest in Frankrijk.

Karl Glusman en Zoë Kravitz op de Vanity Fair Oscar Party in februari 2019.

Het tweede seizoen van ‘Big Little Lies’ start op 9 juni en is te zien via Play More (Telenet). Bekijk hier de trailer.

Nog meer televisienieuws: