Home Lifestyle ZIEN: Netflix lost razend spannende trailer van het langverwachte 5de seizoen van...

ZIEN: Netflix lost razend spannende trailer van het langverwachte 5de seizoen van ‘Black Mirror’

We weten ook wanneer de gloednieuwe afleveringen beschikbaar zijn!

© Netflix

Meer dan een jaar geleden (!) kondigde Netflix aan dat de Britse sciencefictionreeks ‘Black Mirroreen vijfde seizoen zou krijgen. Wij zijn dan ook dolenthousiast dat het streamingplatform eindelijk een trailer heeft gelost, inclusief enkele oude bekenden.

‘Black Mirror’ is terug, en hoe!

Netflix loste zonet de eerste trailer voor het vijfde seizoen van de Britse sciencefictionreeks waarin we onder anderen Anthony Mackie (Sam Wilson/Falcon in ‘Captain America’ en ‘Avengers’), Miley Cyrus (mét paarse pruik!) en Topher Grace (bekend als Eric Forman uit ‘That ’70s Show’) herkennen.

Niet alleen krijgen we in onderstaande video al een sneak peek van het vijfde seizoen (dat helaas maar uit drie afleveringen zal bestaan) te zien, ook maakt Netflix bekend wanneer we het nieuwe seizoen mogen verwachten. Yup, wij zitten op 5 juni alvast aan ons scherm gekluisterd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Black Mirror’ is een Britse sciencefictionreeks op Netflix, waarin de moderne maatschappij aan de kaak wordt gesteld, vaak met de focus op gevolgen die de nieuwe technologie – waaronder sociale media – heeft op ons leven en onze privacy. De afleveringen staan op zichzelf en hebben vaak een bijzonder donkere en satirische ondertoon.

De ‘zwarte spiegel’ in de titel verwijst naar een beeldscherm (van een smartphone of laptop), dat letterlijk lijkt op een zwarte spiegel wanneer het toestel uit staat. De eerste vier seizoenen van ‘Black Mirror’ zijn beschikbaar op Netflix.

Nog meer televisienieuws: