Home Lifestyle YES: er komt nog een vierde seizoen van ‘The Bold Type’

YES: er komt nog een vierde seizoen van ‘The Bold Type’

De actrices wisten tot op het moment zelf van niks!

Niet alleen fans van ‘The Bold Type’, maar ook de actrices zelf kregen gisteren een aangename verrassing te horen. Terwijl ze een presentatie aan het geven waren, stond er plots op het scherm te lezen dat er nog een vierde seizoen van de populaire serie komt. Yessss!

‘We’re coming back’, klonk het gisteren uit de mond van Aisha Dee. Samen met haar collega’s Katie Stevens en Meghann Fahy kreeg ze tijdens een presentatie plots uit het niets te horen dat ze nog een extra seizoen van hun serie ‘The Bold Type’ mogen opnemen. We moeten je dan ook niet vertellen dat de dames – net zoals ons- door het dolle heen waren.

Katie, Meghann en Aisha waren een presentatie aan het oefenen toen ze het goede nieuws te horen kregen. ‘In de serie spelen we drie personages die het willen maken in de mode- en mediawereld in New York. Terwijl we dit doen, proberen we een balans tussen onze carrière, vriendschap en liefde te vinden’, klonk het tijdens de speech. Vervolgens werd er echter heel eventjes van het script afgeweken. Plots verscheen er namelijk dat er een vierde seizoen van de ‘The Bold Type komt’. Een complete verrassing voor de drie actrices!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.