Home Lifestyle Televisie YES: het tweede seizoen van ‘The Bold Type’ komt er deze zomer...

YES: het tweede seizoen van ‘The Bold Type’ komt er deze zomer nog aan

En we krijgen meteen al de eerste beelden te zien!

The Bold Type
YouTube: Freeform

Ben jij fan van girly series zoals ‘Gossip Girl’ en ‘Pretty Little Liars’? Dan is ‘The Bold Type’ echt iets voor jou. Heb jij nog geen enkele aflevering van deze serie gezien? Begin dan maar snel te bingewatchen, want het tweede seizoen komt er deze zomer nog aan!

Voor wie nog niet helemaal mee is met de avonturen van Jane en haar twee beste vriendinnen geven we even een snelle samenvatting. Samen met Kat en Sutton werkt ze bij het vrouwenmagazine Scarlet en in de serie krijgen we meer inzicht in hun (glamoureuze) leventje. Héél verslavend, geloof ons maar.

De serie was meteen ontzettend populair en daarom besloten ze bij Freeform om een tweede en derde seizoen op te nemen. Nieuws dat al in oktober 2017 werd bekendgemaakt, maar nu is het wachten bijna voorbij. Op 12 juni is ‘The Bold Type’ namelijk terug en dit met een twee uur (!) durende aflevering. Bovendien kregen we van de makers ook meteen een eerste preview te zien.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Spoiler alert

Op basis van de eerste beelden kunnen we alvast vaststellen dat het geen saaie eerste aflevering zal zijn. Jane (Katie Stevens) heeft ontslag genomen, maar komt meteen in de problemen op haar nieuwe job. Kat neemt dan weer de volgende stap in haar relatie met Adena door ze voor te stellen aan haar ouders en Sutton komt te weten dat iemand haar kredietkaart van Scarlet gebruikt heeft om drugs te kopen…

Lees ook: