https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Televisie YES: Netflix bevestigt dat ‘Black Mirror’ een vijfde seizoen krijgt met originele...

YES: Netflix bevestigt dat ‘Black Mirror’ een vijfde seizoen krijgt met originele video op Facebook

Wij kunnen alvast niet wachten!

Isopix

Black Mirroris back! De serie die ons slapeloze nachten bezorgde – moorddadige robothondjes, anyone? – krijgt tot ons grote jolijt een vijfde seizoen. Dat bevestigde Netflix zonet met een originele video op Facebook.

‘Geduld is een schone deugd’

‘De toekomst: dichterbij dan ooit.’ Met die zin en bijhorende video van nog geen 20 seconden kondigde Netflix gisteren aan dat succesreeks ‘Black Mirror’ een vijfde seizoen krijgt. De video is er eentje voor de echte fans, want hij toont clips uit verschillende afleveringen uit de afgelopen vier seizoenen.

Netflix stuurde vervolgens een persbericht uit waarin staat te lezen: ‘Geduld is een schone deugd, maar wees gerust dat er meer “Black Mirror” zit aan te komen.’

‘Black Mirror’ is een Britse sciencefictionreeks op Netflix waarin de moderne maatschappij aan de kaak wordt gesteld, vaak met de focus op gevolgen die de nieuwe technologie – waaronder sociale media – heeft op ons leven en onze privacy. De afleveringen staan op zichzelf en hebben vaak een bijzonder donkere en satirische ondertoon.

De ‘zwarte spiegel’ in de titel verwijst naar een beeldscherm (van een smartphone of laptop) dat letterlijk lijkt op een zwarte spiegel wanneer het toestel uit staat. De eerste vier seizoenen van ‘Black Mirror’ zijn beschikbaar op Netflix.

Nog meer televisienieuws: