Home Lifestyle ‘Grey’s Anatomy’-acteur Kevin McKidd is opnieuw getrouwd én verwacht een kindje

‘Grey’s Anatomy’-acteur Kevin McKidd is opnieuw getrouwd én verwacht een kindje

De kinderen uit zijn vorig huwelijk kijken volgens hem uit naar de komst van hun broertje of zusje.

Kevin McKidd en Arielle Goldrath zijn getrouwd en verwachten samen een kindje. De ‘Grey’s Anatomy’-ster, in de serie bekend als dokter Owen Hunt, kondigde het heuglijke nieuws vrijdag zelf aan op zijn website. Hij kwam enkele maanden geleden nog in de media omwille van de scheiding van zijn ex-vrouw en de fikse alimentatie die hij haar moet betalen.

Op zijn eigen blog bracht acteur Kevin McKidd zijn fans op de hoogte. Hij schreef dat zijn kersverse vrouw Arielle Goldrath en hij blij zijn om aan te kondigen dat ze niet alleen in het huwelijksbootje stapten, maar ook samen een kindje verwachten. McKidd heeft al twee kinderen, Joseph (17) en Iona (15) uit zijn vorige huwelijk. Zij zijn volgens hem heel blij voor het koppel en kijken er naar uit om hun zusje of broertje te verwelkomen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Enkele maanden geleden raakte nog bekend dat de acteur per maand maar liefst 73.000 euro alimentatie moet betalen aan zijn ex-vrouw Jane Parker. De twee gingen uit elkaar na een huwelijk van 17 jaar.

McKidd laat het verleden duidelijk achter zich en kijkt de toekomst positief tegemoet. ‘We hebben veel om dankbaar voor te zijn en kijken uit naar de avonturen die 2018 ons nog zal brengen’, schrijft de acteur.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.