Home Lifestyle YES: Netflix maakt startdatum van het allerlaatste seizoen van ‘Orange is the...

YES: Netflix maakt startdatum van het allerlaatste seizoen van ‘Orange is the New Black’ bekend

Begin deze maand onthulde Danielle 'Taystee' Brooks nog dat ze 'gechoqueerd' was toen ze het script voor het laatste seizoen las.

© Netflix

Orange is the New Black‘-fans, markeer vrijdag 26 juli in jullie agenda want dan gaat het zevende en helaas ook allerlaatste seizoen van de succesvolle reeks over Piper Chapman en co. van start. Dat maakte Netflix vandaag bekend via Instagram.

Eind februari zaten de opnames van het slotseizoen van ‘Orange is the New Black’ er al op. Maar Netflix heeft zonet pas bekendgemaakt wanneer het verhaal van Piper Chapman (een rol van Taylor Schilling) en co. aan z’n eind komt: vrijdag 26 juli is het D-day!

Het streamingplatform onthulde de startdatum van het zevende en laatste seizoen op Instagram aan de hand van een ludieke video waarin de cast ‘You’ve Got Time’ zingt van de Amerikaanse singer-songwriter Regina Spektor.

In het laatste seizoen komen de dames van Litchfield tot de conclusie dat de gevangenis hen voor altijd heeft veranderd. Piper worstelt met het leven, terwijl het leven in Max, net zo corrupt en onrechtvaardig als altijd, zonder haar doorgaat. Taystee’s (Danielle Brooks) vriendschap met Cindy (Adrienne C. Moore) is nog steeds onzeker terwijl ze wacht op haar vonnis. Gloria (Selenis Leyva) en haar keukenpersoneel worden geconfronteerd met de harde waarheid van de nieuwste winst van Polycon. Anderen jagen weer op drugs of dromen en worstelen met de gedachten over hun plek op deze wereld.

Danielle Brooks: ‘De kijkers gaan tevreden zijn’

Begin deze maand onthulde Danielle Brooks nog tijdens een interview dat ze ‘gechoqueerd’ was toen ze het script voor het laatste seizoen las. ‘My mind was blown‘, aldus de 29-jarige actrice.

View this post on Instagram

#bts S6 @oitnb What episode are you at?

A post shared by Danielle Brooks (@daniebb3) on

Al is Brooks ervan overtuigd dat de kijkers tevreden zullen zijn met hoe de reeks eindigt. ‘Ik denk dat ze blij zullen zijn en dat ze het gevoel zullen hebben dat we alle vragen waarop ze een antwoord wilden, ook effectief hebben beantwoord.’

Nog meer televisienieuws: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.