Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© photo news

Ze deelde een schattig filmpje van haar klein 'patatje' op haar Instagrampagina.

Radiopresentatrice Anke Buckinx is bevallen van haar tweede kindje

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Joe-dj Anke Buckinx is vandaag de trotse mama geworden van een zoontje. Samen met haar partner Tom heeft ze al een dochter, Lou (4).


Anke Buckinx, die we allemaal kennen als de ochtendstem op Joe, beviel deze ochtend van haar tweede kindje. Haar pasgeboren zoontje houdt dus van vroeg ‘opstaan’ en heeft dus duidelijk de genen van zijn mama geërfd. Anke heeft al een dochtertje samen met haar partner Tom. Lou is vier jaar, en de kleine meid is de ster van Ankes Instagrampagina.

Ze zal die aandacht nu moeten delen met haar kleine broer. Het jongetje, dat 54 cm meet en 3,6 kilo weegt, kreeg een mooie naam van zijn ouders: Max. Kort en krachtig, net als bij zus Lou. Anke vertelde het goede nieuws deze ochtend aan haar collega’s Sven Ornelis en Kürt Rogiers. Die laatste vervangt haar tijdens haar zwangerschapsverlof op Joe. ‘Ik zat gisteravond naar televisie te kijken toen plots mijn water brak’, vertelt Anke. ‘We zijn meteen naar het ziekenhuis gereden, en deze ochtend om 6u35 is het gebeurd. Ik ben blij dat hij eruit is, want het deed heel veel pijn.’

Die pijn is ze nu waarschijnlijk al vergeten, want Anke is in de wolken met haar baby. ‘Het is zo’n mooi kindje! Het is helemaal geen “fatso”, dus de dokter heeft zich vergist. Hij zei dat mijn zoon ruim vier kilo zou wegen, maar hij weegt er maar 3,6. Hij ziet er perfect uit!’

 

‘Monsieur Epidurale’


Anke deelde ook onmiddellijk een superschattig filmpje van Max op haar Instagrampagina. ‘Zoals ge ziet: het lekkerste patatje ooit! Zooooo gelukkig en dankbaar’, schreef ze onder de video. Ze bedankt tot slot ook nog even ‘Monsieur Epidurale’ om de bevalling toch wat draaglijker te maken.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '