Home celebs Joe-dj Anke Buckinx is zwanger van haar tweede kindje

Joe-dj Anke Buckinx is zwanger van haar tweede kindje

Haar dochtertje Lou kreeg de eer om het te vertellen.

Anke B
Photonews

Luisteraars van de radiozender Joe kregen deze ochtend een leuke verrassing te horen. Radiopresentatrice Anke Buckinx heeft namelijk bekendgemaakt dat ze samen met haar partner Tom een tweede kindje verwacht.

Anke Buckinx en haar partner Tom hebbe samen al een dochtertje Lou. Alleen mag het blonde meisje zich binnenkort grote zus noemen, want haar mama is momenteel in verwachting van haar tweede kindje. Dit heeft de radiopresentatrice zelf bekendgemaakt op Instagram, met de hulp van haar dochtertje.

‘Ik ben op dit moment negen weken ver, maar ik wil het heel graag nu al vertellen. Ik heb veel meer last van kwaaltjes dan tijdens mijn vorige zwangerschap, dus ik kan en wil dat ook niet verstoppen op de radio want ik deel graag alles met onze lieve luisteraars. Lou kan niet wachten om grote zus te worden in mei’, aldus Anke.

Het nieuws van haar zwangerschap was bovendien niet alleen een verrassing voor de luisteraars van Joe, maar ook voor haar collega Sven Ornelis. Ook hij was voor de aankondiging niet op de hoogte.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.