Home celebs ZIEN: Anke Buckinx onthult geslacht baby op hilarische manier

ZIEN: Anke Buckinx onthult geslacht baby op hilarische manier

Haar dochtertje Lou heeft duidelijk een voorkeur.

© Instagram @abuckinx

Radiopresentatrice Anke Buckinx is zwanger van haar tweede kindje. Ze verklapte op Instagram het geslacht van de baby samen met haar dochtertje Lou, die heel graag een zusje wil.

Joe-dj Anke Buckinx (38) maakte midden oktober bekend dat zij en haar vriend Tom een tweede kindje verwachten. Ze hebben samen al een dochter Lou van 3 jaar. Die kleine spruit mocht het grote nieuws vertellen op de sociale media van haar mama. ‘Ik word grote zus‘, zei de blonde krullenbol enthousiast in een video op Instagram.

Anke verklapte nu het geslacht van haar tweede kindje in een grappig filmpje en opnieuw stond haar mini-me centraal. ‘Ik weet of er een broertje of een zusje in mijn buik zit’, vertelt Anke aan Lou. ‘Een broertje!’ De radiostem is superblij, maar Lou laat duidelijk blijken dat ze toch liever een zusje had. ‘Waarom een broer?’, vraagt ze zich af.

‘Ik wil een zus’

Wat volgt is een hilarische conversatie met een niet zo enthousiaste Lou. ‘Oei moet ik die dan terug afgeven?’, vraagt Anke aan haar dochter die dat eigenlijk een goed idee vindt. ‘Ja, wil een zus’, aldus Lou. Mama Anke moet een beetje bemiddelen en vertelt dat ze het natuurlijk niet meer kan veranderen. ‘Gaan we broertje dan toch maar houden?’ Lou stemt uiteindelijk in met een droge oké. Anke is momenteel zo’n 15 weken ver en is uitgerekend voor in mei.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.