Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© CBS Broadcasting Inc.

Ted en Barney krijgen we niet te zien, maar de hoofdrolspeelsters zijn even nostalgisch.

TRAILER: dit zijn de eerste beelden van de spin-off van ‘How I Met Your Mother’

Annelies Hart

Zeven jaar geleden werd de laatste aflevering van ‘How I Met Your Mother’ uitgezonden. Fans kunnen echter snel hun hartje weer ophalen, want in januari komt de spin-off uit: ‘How I Met Your Father’. De trailer belooft alvast veel goeds.

Van 2005 tot 2014 volgden we het leven van Ted Mosby en zijn vrienden op de voet. Elke relatie van Ted, elke date van Barney, de carrière van Robin en het huwelijk van Lily en Marshall: alles zat in de komische serie.

Toen streamingplatform Hulu aankondigde dat er een spin-off zou komen, hoopte iedereen dus op een reünie. Die komt er jammer genoeg niet, maar er zitten wel een aantal andere acteurs in de gloednieuwe cast die je minstens even nostalgisch zullen maken.

Terug gekatapulteerd naar 2022

‘How I Met Your Father’ volgt dus niet het verhaal van Ted, maar wel dat van Sophie die vertolkt wordt door niemand minder dan Hilary Duff. In de bekende flashbacks zullen we het hoofdpersonage deze keer ook te zien krijgen, want het is Kim Cattrall die als ‘Sophie van de toekomst’ haar liefdesleven uit de doeken doet aan haar zoon.

De spin-off wordt omschreven als een verhaal dat ons terug katapulteert naar het jaar 2021, waar Sophie en haar hechte groep vrienden uitzoeken wie ze zijn, wat ze uit het leven willen halen, en hoe ze verliefd kunnen worden in het tijdperk van dating apps. Klinkt herkenbaar!

‘How I Met Your Father’ komt op 18 januari 2022 uit op Hulu in de VS, op een datum voor België is het nog even wachten.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '