Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VRT

YouTube-fenomeen Average Rob maakt hierin zijn acteerdebuut.

TRAILER: topcast in nieuwe hilarische webreeks ‘Match’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Binnenkort kan je exclusief op VRT NU naar de nieuwe webreeks ‘Match’ kijken van Sputnik Media, die onder meer ook ‘wtFOCK’ maakten. Het verhaal is hilarisch en de cast mogelijks nóg hilarischer.

VRT pakt eind december uit met een humoristische fictiereeks die ze enkel online zullen beschikbaar stellen via VRT NU. De webreeks heet ‘Match‘ en gaat over de twintiger Stan die net gedumpt is door zijn lief. Hij is vastbesloten om niet bij de pakken te blijven zitten. Hij gaat onmiddellijk op zoek naar een nieuwe vriendin en wil ook van de rest van zijn leven iets maken. Helaas loopt dat niet van een leien dakje, en raakt hij voortdurend verzeild in situaties die hem niet van zijn beste kant tonen.

Sportverslaggevers

Het speciale en tikkeltje absurde aan deze webreeks is dat Stan de hele tijd gevolgd wordt door twee sportverslaggevers die zoals bij een voetbalmatch commentaar geven op elke zet die Stan doet. Hij kan ze niet zien of horen, maar de kijkers thuis zijn wel getuige van hun (al dan niet) deskundige uitleg. Ze ontpoppen zich tot Stans grootste supporters, maar tegelijkertijd ook zijn grootste critici.

Na 25 lange draaidagen, een naaktscène en een tweetal sekscènes, moet ik zeggen dat mijn eerste ervaring op set al behoorlijk heftig was (lacht).

Average Rob

‘Match’ bestaat uit tien afleveringen en heeft een topcast. Het hoofdpersonage Stan wordt vertolkt door YouTuber Average Rob of Rob Van Impe, die hiermee zijn acteerdebuut te pakken heeft. ‘Acteren is altijd een kinderdroom van mij geweest’, aldus Rob. ‘Toen ik te horen kreeg dat ik de hoofdrol mocht spelen, was ik mega enthousiast! Ik kon het niet echt geloven. Na 25 lange draaidagen, een naaktscène en een tweetal seksscènes, moet ik zeggen dat mijn eerste ervaring op set al behoorlijk heftig was (lacht). Ik heb me rot geamuseerd met iedereen.’

Naast Rob vertolken Clara Cleymans en Nico Sturm de rollen van de sportverslaggevers. Jong acteertalent Sinay Bavurhe heeft de laatste hoofdrol te pakken. Je kan haar kennen uit onder meer ‘wtFOCK’, de muscialfilm ‘Annette’ en ze deed ook mee aan ‘The Voice van Vlaanderen’. Kleinere gastrollen zijn er voor Bartel Van Riet, Hakim Chatar, Charlotte Anne Bongaerts en Nathan Bouts.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Je kan ‘Match’ vanaf zondag 26 december volledig bekijken via VRT NU.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '