Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Het 20ste seizoen wordt een specialleke.

Erik Van Looy gaat volgend jaar op zoek naar ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Terwijl het nu de finaleweken zijn van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ blikt Play4 al vooruit naar het volgende seizoen. Voor de twintigste editie staat er namelijk een specialleke gepland en gaat Erik Van Looy op zoek naar ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’.

Wie mag zich dit jaar ‘De Slimste Mens ter Wereld’ noemen? We weten het volgende week donderdag. Terwijl de beste kandidaten van de voorbije weken terug plaats nemen in de bekende zeteltjes, kijkt Play4 al naar de toekomst. In 2022 bestaat de populaire quiz twintig jaar en dat moet gevierd worden.

Strijd der intelligente titanen

Speciaal voor dat jubileum zullen de beste kandidaten van de voorbije tien jaar het opnemen tegen elkaar in ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’. Een strijd der intelligente titanen dus. Wie een telefoontje van Erik himself mag verwachten zijn zonder twijfel de winnaars van de afgelopen edities waaronder Gilles De Coster, Adil El Arbi, Tom Waes, Peter Van de Veire, Lieven Scheire en Catherine Van Eylen.

Het is de tweede keer dat dit concept georganiseerd wordt, want het negende seizoen van de quiz in 2010 was ook zo’n all-starseditie. Toen werd het programma voor de allerlaatste keer uitgezonden op Eén in plaats van Play4. Komiek Bert Kruismans won dat seizoen en mag zich dus tot op vandaag ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ noemen. Benieuwd wie zijn plekje zal innemen!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '