Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VRT

En er is nog goed nieuws, want Eén zendt binnenkort ook '#LikeMe in Concert' uit.

Eerste beelden van derde seizoen ‘#LikeMe’ beloven alvast veel goeds

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Laat het aftellen maar beginnen! ‘#LikeMe’ gaat binnenkort terug van start op Ketnet. De eerste beelden van het derde seizoen werden deze ochtend gelost.

Over exact een maand is het zover. Op woensdag 12 januari gaat het derde seizoen van ‘#LikeMe’ van start op Ketnet. De zender loste onderstaande trailer die boordevol drama en spanning zit. Daarnaast zien we meer qualitytime tussen Vince en Caro. Cute!

Nieuwe covers

En natuurlijk is er ook in het derde seizoen heel veel muziek. Opnieuw worden Nederlandstalige klassiekers gecoverd door de cast. Zo zullen we luidkeels kunnen meezingen met liedjes zoals ‘Dansen voor jou’ van Isabelle A en ‘Laat me’ van Ramses Shaffy.

De cast wordt trouwens uitgebreid. ‘Familie’-acteur Aaron Blommaert, ‘The Voice van Vlaanderen’-deelneemster Lotte De Clerck, ‘Panna’-acteur Emanoel Nascimento Borges, ‘Het Eiland’-acteur Frank Focketyn en ‘Red Light’-actrice Saar-Niragire De Groof zullen in het derde seizoen te zien zijn.

‘#LikeMe in concert’

Verder is er nog goed nieuws voor fans jong en oud, want Eén zendt op nieuwjaarsdag om 18u10 ‘#LikeMe in Concert’ uit. De geplande liveconcerten in het Sportpaleis worden verplaatst naar 9 en 10 april 2022.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '