Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

'Wie overleeft de storm?', klinkt het.

‘Big Brother’ maakt startdatum van het nieuwe seizoen bekend in griezelige teaser

Naomi Ghyssaert
Naomi Ghyssaert Webjournaliste

De lichten gaan weer aan bij ‘Big Brother’, maar dit keer in een nieuw huis met nieuwe regels. Het topprogramma maakt in een griezelig filmpje bekend wanneer we het nieuwe seizoen te zien krijgen, en dat laat niet lang meer op zich wachten. ‘Vergeet alles wat je denkt te weten over “Big Brother”‘, klinkt het. Dat belooft al heel wat spannends!

In het vorige seizoen ging winnares Jill naar huis met een fikse 70.000 euro, nadat ze honderd dagen lang – zonder privacy – werd opgesloten met andere deelnemers en het spel tactisch onder de knie kreeg. In 2022 krijgen we eindelijk een nieuw seizoen van ‘Big Brother’ te zien, waarbij we ons mogen verwachten aan een spannend spel vol onvoorspelbaarheid.

Nieuwe windrichting

We krijgen alvast een eerste teaser te zien, waarmee de toon al meteen gezet wordt. ‘Het is tijd voor een nieuwe wind. En JIJ bepaalt voortaan de windrichting. Wie overleeft de storm?‘, klinkt het griezelig. Het spel zal heftig worden, maar we zetten ons schrap. Vanaf 3 januari zien we op Play4 en GoPlay de nieuwe deelnemers het tegen elkaar opnemen in het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’.

Het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’ is vanaf 3 januari te zien op Play4 en GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '