Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Een mannelijke stripper deed de temperatuur in de Foodbar serieus stijgen.

Zjef uit ‘Familie’ deelt pikant filmpje van Veroniques vrijgezellenfeest

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De temperatuur liep gisterenavond hoog op in menig Vlaamse huiskamer dankzij de vrijgezellenavonden van Lars en Veronique in ‘Familie’. Benieuwd hoe die laatste eraan toeging of wil je het hoogtepunt nog eens beleven vanuit een ander perspectief? Zjef filmde alles met zijn gsm en deelt met veel plezier de beelden.

Lars en Veronique stappen eind dit jaar in het huwelijksbootje in ‘Familie’. Bij een trouw hoort uiteraard niet enkel een mooie jurk, een spetterend feest en een gigantische taart. Een uitbundig vrijgezellenfeest voor de grote dag mag uiteraard ook niet ontbreken. Benny en Niko staken alles in elkaar voor Lars, terwijl getuige Rudi de festiviteiten voor Veronique organiseerde.

Schaamrood op de wangen

Hoewel Rudi het stijlvol wilde houden met een rustig etentje, bracht Benny hem op een ander idee. De mannen gingen namelijk een stripster inhuren, dus besloot hij op zijn beurt een mannelijke stripper te boeken. Een schot in de roos, want de verloofden amuseerden zich zoals we in de aflevering van gisteren konden zien te pletter met deze verrassing.

Zjef filmde de hele strippersact met zijn smartphone, want zo gaat dat nu eenmaal dezer dagen. Wie de beelden eens uit een andere hoek wil bekijken of wie de bewuste aflevering (nog) niet zag, zet je schrap! Want we zien hoe Veronique het schaamrood op de wangen krijgt terwijl ze op de kont van de stripper slaat, hoe ze hem helpt zijn hemd en zelfs broek uit te trekken en vooral hoe ze met een beetje gêne er toch volledig in opgaat.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

We hebben zo’n flauw vermoeden dat dit sowieso de grappigste opnamedag van het jaar was. ‘Familie’ kan je elke weekavond om 20u zien op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '