Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Een domper op de feestvreugde.

Julia barst in tranen uit in ‘K3, een nieuw begin’: ‘Ik wil laten zien wat ik kan’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Je kan vanavond naar de tweede aflevering kijken van ‘K3, een nieuw begin’. Daarin vloeien er opnieuw traantjes bij het nieuwe K3’tje Julia, maar deze keer helaas niet van geluk.

Na een spannende zoektocht kwamen we een paar weken geleden eindelijk te weten wie in de voetsporen treedt van Klaasje en dus het nieuwe K3’tje is: de vrolijke Julia! Omdat we al die weken fel meeleefden en een beetje gehecht raakten aan een portie K3 op zaterdagavond, stuurt VTM een cameraploeg op pad met de drie meiden tijdens hun eerste weken als de nieuwe K3. Het resultaat daarvan kan je sinds vorige week elke zaterdag zien in ‘K3, een nieuw begin’.

Teleurstelling

In de vorige aflevering was het een en al feest, want Julia won de wedstrijd en haar leven ziet er dus in een klap helemaal anders uit. In de tweede aflevering is er een beetje een domper op de feestvreugde en zien we hoe die guitige glimlach op Julia’s gezicht plaats moet maken voor traantjes.

Door de nieuwe coronamaatregelen worden de grote indoorevenementen weer afgelast, en zo ook de Sinterklaasvoorstelling in het Sportpaleis waar Julia zo hard voor repeteerde én naar uitkeek. Het zou haar eerste officiële optreden zijn als nieuwe K3’tje aan de zijde van Hanne en Marthe. Maar dat valt dus in het water en de teleurstelling is groot. ‘Ik durf van mezelf te zeggen dat ik het had kunnen doen vanavond, en nu hoef ik het niet te doen’, aldus een triestige Julia.

Taart

Gelukkig zijn Hanne en Marthe er om hun nieuwe collegaatje goed op te vangen. En ze lucht ook even haar hart bij haar lief aan de telefoon. ‘Ik ben echt heel sad nu’, zegt Julia. ‘Ik wil laten zien wat ik kan. Dat ik op mijn plek ben op dat podium en me daar thuis voel.’

Het is gelukkig niet alleen maar kommer en kwel in deze tweede aflevering van ‘K3, een nieuw begin’. Hanne leidt Julia rond in de kantoren van Studio 100 en vooral het kledingatelier kan die laatste enorm bekoren. Er is verder taart én Marthe mag terug uit quarantaine om Julia in real life te verwelkomen in de meidengroep.

Je kan ‘K3, een nieuw begin’ vanavond, zaterdag 11 december, om 19u55 zien op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '