Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Ze zegt zelfs tegen haar danspartner Sander dat hij te stijf is voor dit muziekgenre.

Prinses Delphine danst een technotango in ‘Dancing with the Stars’: ‘Ik was vroeger een feestbeest’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Je kan vanavond naar de tweede aflevering van ‘Dancing with the Stars’ kijken. Rumba, foxtrot en moderne dans kennen we ondertussen al, en daarom heeft het duo Delphine van Saksen-Coburg en Sander een primeur voor ons: de technotango.

We zien het koning Filip of prins Laurent nog niet direct doen, maar prinses Delphine heeft er geen enkel probleem mee om haar innerlijke ‘Marina’ boven te halen. Ze houdt enorm van technomuziek en daarom stak haar danspartner Sander speciaal voor haar een wel heel speciale tango in elkaar, een techotango.

Nachtclubs

Als het even vlot dansbaar is dan dat het bekt, dan voorzien wij een choreografie die verschillende achten en negenen zal binnenrijven. ‘Ik krijg er energie van’, aldus prinses Delphine. ‘Ik was vroeger een feestbeest.’ Ze vertelt dat ze in haar jonge(re) jaren vaak naar een nachtclub ging waar enkel techno werd gedraaid. ‘Daar deed ik mijn inspiratie op voor mijn werk’, aldus de prinses.

Ze laat zich al even volledig gaan op de dansvloer die verlicht is met laserstralen en zegt zelfs tegen Sander dat hij ‘losser’ moet zijn. ‘Denk je dat ik stijf ben?’, vraagt hij. ‘Een beetje’, geeft ze al lachend toe. Ook de andere kandidaten zullen hun beste dansbeentjes moeten voorzetten, want in deze aflevering zal een van hen onverbiddelijk naar huis gestuurd worden.

Je kan vanavond, zaterdag 11 december, om 19u45 kijken naarDancing with the Stars’ op Play4 en GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '