Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© DPG Media

De opnames van het nieuwe seizoen gaan dit voorjaar van start.

Deze twee zangers vervoegen Natalia en Koen Wauters als coaches in ‘The Voice van Vlaanderen’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

‘The Voice van Vlaanderen’ keert in 2022 terug naar ons scherm, en Natalia en Koen Wauters mogen al plaatsnemen in de rode draaistoelen. Nu weten we ook welk duo de twee coaches zal vervoegen!

Tromgeroffel... Het zijn Mathieu Terryn (28) en Jan Paternoster (32)! De Bazart-frontman en ‘The Black Box Revelation’-zanger zullen samen met Natalia en Koen Wauters in de rode draaistoelen zetelen als coaches. In 2021 waren het Niels Destadsbader, Tourist LeMC en Laura Tesoro die hen gezelschap hielden.

Hopelijk geen spijt

De twee zangers zijn alvast héél enthousiast. ‘Ik heb ontzettend veel goesting om aan dit avontuur vol emotie te beginnen. Ik ben op zoek naar een stem die mij weet te raken en beroeren. Ik hoop maar dat ik niemand ga laten schieten waar ik achteraf misschien spijt van ga hebben (lacht)’, aldus Mathieu.

Ook Jan vindt het spannend: ‘Als ik een toffe, zotte stem hoor waar ik instant verliefd op word en waarvan ik denk ‘I Think I Like You’, dan draai ik (lacht). Het spannende is wel dat je dan nog niet zeker bent of die persoon sowieso in jouw kamp terechtkomt.’

Bekijk de aankondigingsvideo hieronder. De opnames van ‘The Voice van Vlaanderen’ gaan dit voorjaar van start. De uitzenddatum wordt later bekendgemaakt.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '