Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

'Ik heb een aankondiging', hoor je Chase aan het begin van de video zeggen.

Cast ‘Outer Banks’ kondigt fantastisch nieuws aan in ludiek filmpje

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Het tweede seizoen van de populaire serie ‘Outer Banks’ staat sinds eind juli op Netflix. Echte fans keken de tien afleveringen natuurlijk in een ruk (lees: zo’n tweetal dagen) uit. Gelukkig heeft de cast geweldig nieuws voor ons! En dat maken John B en co bekend in een heerlijk filmpje.

John B (Chase Stokes), Sarah (Madelyn Cline), Pope (Jonathan Daviss), Kiara (Madison Bailey) en JJ (Rudy Pankow) deelden gisteren allemaal hetzelfde filmpje op hun sociale media. ‘Ik heb een aankondiging’, hoor je Chase aan het begin van de video zeggen. En wat voor een!

Spanning en drama

Voor hij het bommetje dropt, schakelt de pogue zijn beste vrienden én aartsvijand in om het geheel met een geïmproviseerde drumroll nog een tikkeltje spannender te maken. En dan wordt het nieuws waar ‘Outer Banks’-fans stiekem al sinds vorige zomer op aan het wachten zijn, officieel bevestigd. Er komt een derde seizoen van de Netflixserie!

Wie het tweede seizoen al helemaal uitkeek (duh!), opgepast spoiler alert, had wel al een flauw vermoeden dat hun avontuur niet zou eindigen op het onbewoond eiland dat ze zelf Poguelandia doopten. Ze gaan uiteraard het goud én het kruis opnieuw proberen in handen te krijgen. En dat staat garant voor heel wat spanning, drama en een vleugje romantiek.

Tot in Poguelandia!

De hoofdrolspelers zijn als we de video mogen geloven alleszins superenthousiast om er opnieuw in te vliegen: ‘We zijn terug alsof we nooit zijn weggeweest’, ‘Yes’, ‘Een pogue kan je niet doden’ en ‘Tot in Poguelandia, baby!’. Wees maar zeker!

Chase en Madelyn die een hele poos ook in real life een koppeltje vormden, gingen onlangs wel uit elkaar. We zijn benieuwd of dit ook gevolgen zal hebben voor de romance tussen hun personages John B en Sarah.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wanneer we de nieuwe afleveringen precies mogen verwachten op de streamingdienst, is voorlopig nog niet bekend. We houden je uiteraard op de hoogte!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '