Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Spotten we daar een nieuw koppeltje?

MAIS OUI: op deze datum kunnen we het derde (en laatste) seizoen van ‘Plan Coeur’ bingewatchen

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Ben jij ook met tegenzin op deze maandagochtend uit bed gerold? Misschien weet dit nieuwtje de pijn wel wat te verzachten: Netflix onthult de releasedatum van het derde seizoen van ‘Plan Coeur’. En ja hoor, de trailer belooft weer veel gênante, maar ook liefdevolle momenten.

Wie seizoen 1 én 2 nog niet zag: opgelet spoilers!

Het lijkt alweer een eeuw geleden dat we konden lachen met de amoureuze avonturen van Elsa, Emilie en Charlotte. Of nee wacht, dat is het ook! Het tweede seizoen van de hilarische Netflixreeks dateert helaas al van oktober 2019. Daarin zagen we nog hoe Elsa haar beste vriendinnen vergaf én dat ze, na een tumultueus liefdesparcours, nog steeds dolgelukkig samen is met Jules.

Netflix kwam in tussentijd wel met een speciale dubbelaflevering, die de toepasselijke naam ‘Het lockdownplan’ kreeg. Daarin zagen we hoe de vrolijke vrienden zich door de quarantaine heen loodsten. Elk op hun eigen hilarische manier uiteraard. Hypochonder Charlotte deed dat bijvoorbeeld met liters alcoholgel én een onverwachtse nieuwe love interest. Emilie vertoefde dan weer op het platteland en ontpopte zich tot een waar Instagramfenomeen. En Elsa? Die was druk in de weer met het redden van het klimaat terwijl Jules vooral zijn steentje wilde bijdragen aan de babyboom.

Van een nieuwe match tot vruchtbaarheidsproblemen

Hoe dan ook: het verhaal is gelukkig nog niet ten einde. ‘We hebben al een plan voor het nieuwe jaar: Plan Coeur seizoen 3, 1 januari‘, kondigt Netflix France aan op sociale media. Sabrina Ouazani, die de rol van Charlotte op zich neemt, postte dolenthousiast een trailer voor het derde en tevens laatste seizoen op Instagram.

De kliek is weer samen en de vrienden besluiten alle conflicten (even) aan de kant te zetten. Charlotte en Maxime vormen wel degelijk een koppeltje, maar komen meteen voor problemen te staan als Maxime voor het burgemeesterschap wil gaan. Ten huize Elsa en Jules is er dan weer een sterke kinderwens, maar Elsa lijkt met vruchtbaarheidsproblemen te kampen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Benieuwd hoe het verhaal zal aflopen? Het derde seizoen van ‘Plan Coeur’ verschijnt op 1 januari op Netflix.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '