Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VRT

Samira wordt Benny's nieuwe love interest.

Deze actrice verdwijnt uit ‘Thuis’ en maakt deze week nog haar intrede in ‘Familie’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Niet alleen de ‘Familie’-kijkers moeten afscheid nemen van een aantal trouwe personages, want ook de set van ‘Thuis’ telt binnenkort een actrice minder. Belinda Voorspoels (Lexi in ‘Thuis’) zal vanaf deze week te zien in ‘Familie’.

Een dikke twee jaar geleden maakten de ‘Thuis’-kijkers voor het eerst kennis met politie-inspecteur Lexi, gespeeld door Belinda Voorspoels (29). Zij was wegens haar brutale gedrag tegenover haar collega Dieter aanvankelijk niet het meest geliefde personage, maar maakt intussen toch mooi deel uit van de cast. Alleen is dat niet voor lang meer. Lexi verdwijnt binnenkort uit ‘Thuis’, want Belinda duikt deze week op als het nieuwe personage Samira in ‘Familie’.

Benny’s nieuwe love interest

‘Ik heb de voorbije weken al meerdere dagen op de set van “Familie” gestaan dan het afgelopen jaar bij “Thuis”. Toch denk ik alleen maar met warme gevoelens en veel dankbaarheid terug aan “Thuis”. Ook al was Lexi niet het meest geliefde personage’, vertelt ze in Het Laatste Nieuws. Ze zal de komende weken nog een paar keer opduiken in ‘Thuis’, maar verdwijnt daarna uit de reeks. ‘Ik had nood aan meer. En als ze je dan bellen voor een grotere rol in een andere serie, dan mag je toch ook eens aan jezelf denken?’

© VTM

‘Samira werkt in het zorgcentrum waar Emiel in het fietsatelier helpt. Ze is warm, oprecht, goedlachs en geestig. Daar herken ik mezelf graag in. Emiel wil haar koppelen aan zijn eenzame vriend Benny. Dat wordt slechts de start van een leuke verhaallijn‘, verklapt ze nog in de krant. Samira zal aanstaande donderdag voor het eerst in ‘Familie’ opduiken.

Je kijkt ‘Familie’ elke weekdag om 20u05 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '