Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Die eerste danspasjes zien er alvast goed uit!

Dit zijn álle BV’s die zich op de dansvloer van ‘Dancing with the Stars’ zullen wagen

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Met deelnemers als Delphine van Saksen-Coburg en Nina Derwael beloofde het nieuwe seizoen van ‘Dancing with the Stars’ al veel spectaculairs. En het wordt er alleen maar beter op. Play4 dropt nu de volledige deelnemerslijst en die doet ons reikhalzend uitkijken naar de allereerste aflevering.

Metejoor, Lotte Vanwezemael, Delphine van Saksen-Coburg en Nina Derwael mochten het op sociale media al van de daken schreeuwen dat ze hun beste dansemoves zullen tonen. Al wordt de competitie wel bikkelhard als we even naar de vier gloednieuwe namen op de deelnemerslijst kijken. Zo zal competitiebeest Nora Gharib officieel haar opwachting maken. Met haar waanzinnige prestatie als suikerspin in ‘The Masked Singer’ maakt ze volgens ons wel degelijk kans op de befaamde beker.

© Play4

In haar kielzog: Jonatan Medart. De TikTok-ster heeft ongetwijfeld al heel wat dansfilmpjes op het platform bekeken en met danspartner Björk Gunnarsdóttir – die James Cook eerder naar de overwinning leidde – wordt het ongetwijfeld een dansduo om in de gaten te houden. Last but not least wagen ook Olympisch kampioen Pieter Timmers en ‘Dertigers’-acteur Yemi Oduwale zich aan het dansavontuur.

© Play4

Trailer

Ben jij nu al benieuwd naar hun moves? Het derde seizoen zou dit najaar nog van start gaan, maar je kan nu alvast hun eerste danspassen beoordelen in de trailer.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '