Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Ook Lotte Vanwezemael deelde op Instagram een selfie met haar danspartner. Laat de opnames beginnen!

Prinses Delphine van Saksen-Coburg danst mee in nieuw seizoen ‘Dancing With The Stars’

Naomi Ghyssaert
Naomi Ghyssaert Webjournaliste

Onze favoriete danswedstrijd is binnenkort weer op het scherm te volgen! Play4 komt eind dit jaar met een derde seizoen van ‘Dancing With The Stars’. Belgische prinses Delphine van Saksen-Coburg zal alvast mee schitteren op de dansvloer en Lotte Vanwezemael laat op Instagram weten dat de opnames van start zijn gegaan!

We krijgen hoog bezoek op de dansvloer dit najaar, want Delphine van Saksen-Coburg zal – samen met Nederlandse danspartner Sander Bos – deelnemen aan de populairste danswedstrijd van Vlaanderen. En dat doet ze niet zomaar, want naast ingewikkelde danspasjes onder de knie krijgen, zal ze ook met Make-A-Wish de droom van een dappere jongen laten uitkomen.

Via dit dansavontuur hoop ik nog meer aandacht te kunnen vestigen op het mooie en vooral belangrijke werk van Make-A-Wish en welke positieve invloed de organisatie heeft op zieke kinderen en hun families‘, zegt Delphine. Via deze weg hoopt ze de pijn en het verdriet van zieke kinderen en hun families even te verzachten. ‘Ik ben mij ervan bewust dat dit avontuur een fysieke en mentale uitputtingsslag zal worden, maar dat is niets vergeleken met de uitdagingen waar zieke kinderen en hun families mee geconfronteerd worden.’

Delphine van Saksen-Coburg met danspartner Sander Bos © Play4

Lotte gaat dansen

Naast onze Belgische prinses, zal ook Lotte Vanwezemael, ook wel bekend als ‘Seksuolotte’, deelnemen aan de wedstrijd. Zij deelde een dikke maand geleden al op Instagram dat ze zou meedansen in het nieuwe seizoen van ‘Dancing With The Stars’. Nu deelt ze een leuke selfie met haar danspartner Frank Zegels met het onderschrift ‘#TEAMLIMBO’.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lotte Vanwezemael (@lottevanwezemael)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Naast ‘#LikeMe’-ster Maksim Stojanac, zal ook Olympisch kampioene Nina Derwael schitteren op de dansvloer. Ook zij deelde al een selfie op Instagram, klaar om haar eerste danspasjes te zetten in teken van het programma. Let the games begin!

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nina Derwael (@ninaderwael)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Dancing With The Stars’ is dit najaar te zien via Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '