Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

De streamingdienst verklapt meteen ook wanneer we de nieuwe afleveringen (ongeveer) mogen verwachten.

Netflix lost officiële teaser van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’

Herlinde Matthys

Twee jaar geleden kondigde Netflix aan dat er een vierde seizoen komt van de populaire serie ‘Stranger Things’. Nu lost de streamingdienst eindelijk een officiële teaser en komen we te weten wanneer we de nieuwe afleveringen mogen verwachten.

Fans van ‘Stranger Things’ hebben lang op nieuwe afleveringen moeten wachten, maar hun geduld wordt eindelijk beloond! Netflix maakt bekend dat we het vierde seizoen van de razend populaire reeks in de zomer van 2022 zullen kunnen bekijken.

Grote onthulling

Het slechte nieuws is dus dat we nog zo’n achttal maanden moeten wachten om de avonturen van Eleven, Dustin, Mike en co te kunnen zien. Het goede nieuws is dat de streamingdienst ook een officiële teaser loste, die ons nóg meer doet uitkijken naar dat vierde seizoen!

Voor we daarnaar kijken, vatten we even samen wat we al weten over dat nieuwe seizoen. In de eerste beelden die Netflix begin vorig jaar toonde, kwamen we al iets heel belangrijk te weten: Jim Hopper (David Harbour) leeft nog! Hij staat tussen tientallen andere gevangenen in het koude en besneeuwde Rusland aan een treinspoor te werken. Hoe hij zich uit deze hachelijke situatie zal redden om terug te keren bij Joyce en Eleven is nog maar de vraag!

Nieuwe personages

Verder zullen er maar liefst acht nieuwe personages hun opwachting maken. Het gaat hier om drie vaste rollen en vijf gastrollen. Jamie Campbell Bower zal Peter Ballard vertolken die in een psychiatrisch ziekenhuis werkt, Eduardo Franco kruipt in de huid van Argyle, de nieuwe beste vriend van Jonathan en Joseph Quinn speelt Eddie Munson: het hoofd van de Hellfire Club. Verder zien we Sherman Augustus als kolonel Sullivan, Mason Dye als Jason Carver, Nikola Djuricko als Yuri, Robert Englund als Victor Creel en Tom Wlaschiha als Dmitri. In een vorig artikel kan je deze personages al wat beter leren kennen.

Geweerschoten en explosies

Maar nu tijd voor de teaser! In de video zien we hoe Eleven zich probeert aan te passen aan haar leven in Californië. Ze schrijft in een brief aan Mike dat ze het goed stelt, maar de beelden tonen ons dat haar klasgenoten eigenlijk heel gemeen zijn tegen haar. Ze kijkt uit de naar de voorjaarsvakantie, de befaamde spring break, die volgens haar de beste ooit zal zijn. Maar ook hier weer suggereren de beelden iets compleet anders: explosies, geweerschoten, achtervolgingen en angstige blikken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ zal negen afleveringen tellen. Netflix maakte eerder al bekend dat dit niet het laatste seizoen is. Hopelijk laten ze ons niet opnieuw twee jaar wachten op het vijfde seizoen! In afwachting van dat langverwachte vierde seizoen kan je deze grote ‘Stranger Things’-quiz (nog eens) proberen tot een goed einde te brengen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '