Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

3 van deze 8 krijgen bovendien een vaste rol.

Makers van ‘Stranger Things’ kondigen 8 nieuwe personages aan voor het 4de seizoen

Gisteren kondigde Netflix aan dat we in het derde seizoen van ‘You’ maar liefst 13 (!) nieuwe gezichten te zien krijgen, maar dat is nog lang niet alles. Ook in ‘Stranger Things’ mogen we in het vierde seizoen 8 nieuwe personages verwachten. Dat maakte het Twitteraccount van de serie zelf bekend op – juist, ja – Twitter.


In totaal maken acht nieuwe personages hun opwachting in het vierde seizoen van ‘Stranger Things’. Het gaat hier trouwens om drie vaste rollen en vijf gastrollen. De acteurs zelf zijn bij ons iets minder bekend, maar als fans van de serie waren wij té benieuwd naar de verhaallijn van het vervolg dat we voor elk personage een korte samenvatting vorrzien hebben. Time to meet the cast!


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

3 vaste rollen

  • Jamie Campbell Bower kruipt in de huid van Peter Ballard. Peter is een zachtaardige en behulpzame man die in een psychiatrisch ziekenhuis werkt. Hij is de wrede praktijken die hij elke dag ziet meer dan beu, maar durft hij het om er iets van te zeggen?
  • Eduardo Franco speelt de rol van Argyle. Hij is de nieuwe beste vriend van Jonathan. Daarnaast maakt hij graag plezier, is hij niet bang van een jointje en levert hij pizza’s voor Surfer Boy Pizza.
  • Joseph Quinn mag zich in vierde seizoen van ‘Stranger Things’ Eddie Munson noemen. Hij is een ontzettende harde fan van metal en hij staat zelfs aan het hoofd van de zogenaamde Hellfire Club. Eddie heeft heel wat voor- en tegenstanders en van hem zullen we komend seizoen nog veel te zien krijgen.

5 gastrollen

  • Sherman Augustus duikt in de serie op als kolonel Sullivan. Hij is een intelligente man die ervan overtuigd is dat hij het kwade in Hawkins voor eens en altijd kan tegenhouden.
  • Mason Dye speelt de rol van Jason Carver. Jason is knap, rijk, atletisch en hij is aan het daten met het populairste meisje vanop school. Maar wanneer er een nieuw gevaar op de loer ligt, lijkt het erop dat hij zijn perfecte wereld dreigt te verliezen.
  • Nikola Djuricko kruipt in de huid van Yuri, een onvoorspelbare Russische smokkelaar die een voorliefde heeft voor geld, slechte moppen en pindakaas met krokante stukjes in.
  • Robert Englund mag het personage van Victor Creel voor zijn rekening nemen. Victor is een gestoorde en intimiderende man die vastzit in een psychiatrisch ziekenhuis voor een moord die hij pleegde in de jaren 50.
  • Last but not least hebben we nog Tom Wlaschiha die in het verleden al meespeelde in ‘Game of Thrones’. Hij speelt in het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ de rol van Dmitri, een Russische gevangenisbewaker die bevriend geraakt met Hopper. Dmitri mag dan wel slim en charmant zijn, maar is hij eigenlijk wel te vertrouwen?


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '