Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Dat bevestigden de makers zelf in een recent interview.

Het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ zal sowieso niet het laatste zijn

Het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ zal sowieso niet het laatste zijn. Dat hebben Ross en Matt Duffer, de makers van de serie, bevestigd in een recent interview. Iets wat wij alleen maar kunnen toejuichen!


Midden februari kregen we een eerste teaser van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ te zien, maar sindsdien is het wachten geblazen. Gelukkig is er nu nieuws dat de pijn een beetje kan verzachten. In een interview met The Hollywood Reporter vertelden de makers van de serie, Ross en Matt Duffer, dat de reeks sowieso nog een vervolg krijgt.

Seizoen 4 is niet het einde. We weten wat het einde is en wanneer het zal gebeuren’, aldus Ross Duffer. ‘De pandemie heeft ons de tijd gegeven om vooruit te kijken en om uit te dokteren wat het beste is voor de show. Hierdoor hebben we een beter idee gekregen over hoe lang we nodig hebben om ons verhaal te vertellen.’

vierde seizoen stranger things
© Netflix

Momenteel liggen alle opnames stil omwille van de coronapandemie, maar de broertjes Duffer hebben van deze periode gebruikgemaakt om aan toekomstige scripts te werken. ‘We hebben een stuk meer tijd gehad om aan de scripts te werken. Voor de eerste keer ooit hebben we alles voor ons liggen en kunnen we ernaar kijken als een geheel en zo aanpassingen maken’, aldus Matt. Nu we weten dat het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ niet het laatste is, zijn wij dan ook heel benieuwd naar wat de broers Duffer nog voor ons in petto hebben.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '