Home Lifestyle ‘Temptation Island’ en ‘Expeditie Robinson’ krijgen geen nieuw seizoen in 2021

‘Temptation Island’ en ‘Expeditie Robinson’ krijgen geen nieuw seizoen in 2021

Gelukkig is er wél nog goed nieuws voor fans van realityprogramma's.

geen temptation island en expeditie robinson
© VIER / VIJF

Slecht nieuws voor wie uitkeek naar een nieuw seizoen van ‘Temptation Island’ en ‘Expeditie Robinson’. Beide programma’s zullen volgend jaar niet te zien zijn op televisie en daar is de huidige coronacrisis helaas verantwoordelijk voor.

Fans van ‘Temptation Island’ en ‘Expeditie Robinson’ zullen helaas wat langer moeten wachten op een nieuw seizoen van hun favoriete programma. SBS Belgium, het moederhuis van de televisiezenders VIER, VIJF en ZES, bevestigde namelijk dat we beide realityprogramma’s niet moeten verwachten in 2021. Jammer!

Geen ‘Temptation Island’ en ‘Expeditie Robinson’

‘In het voorjaar van 2021 zullen geen nieuwe seizoenen te zien zijn op VIER en VIJF’, aldus woordvoerster Barbara Salomon in een interview met HLN. Verder hoeven we jullie natuurlijk niet te vertellen dat de grote boosdoener ook hier de coronacrisis is.

Gelukkig is er wél nog goed nieuws, want bij SBS voorzien ze maar liefst twee alternatieven. Een eerste realityprogramma dat we binnenkort mogen verwachten is ‘Big Brother’. En daarnaast is ook ‘Love Island’ terug van weggeweest. ‘De huidige situatie was de aanleiding om te kiezen voor twee realityprogramma’s die zich dichter bij huis en in een gesloten omgeving afspelen’, vertelt Barbara Salomon verder.

Zowel ‘Big Brother’ als ‘Love Island’ zullen bovendien dagelijks op televisie te zien zijn in plaats van wekelijks. Van deze laatste werd er trouwens gisteren een nieuwe teaser gelanceerd en we kwamen meteen ook te weten dat het tweede seizoen al van start gaat op 31 augustus. Opschrijven in je agenda, dus!

Lees ook