Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Wij behaalden 10 op 15! Doe jij het beter?

Echte ‘Stranger Things’-fan? Test je kennis met deze quiz van Netflix

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

We wachten al meer dan een jaar op het nieuwe seizoen van ‘Stranger Things’. Daarom besloot Netflix om ons engelengeduld even te belonen en de ultieme quiz voor fans samen te stellen. Behaal je met je score de titel van Top of the Hoppers of zal je het toch moeten doen met een pijnlijke Max Pain?


Wanneer het vierde seizoendat trouwens nog niet het laatste zal zijn – van ‘Stranger Things‘ naar Netflix komt is nog onduidelijk. De opnames zijn volop aan de gang, maar de streamingdienst maakte nog geen releasedatum voor de nieuwe afleveringen bekend. Wat we wél al weten, is dat – spoiler alert! – Jim Hopper nog leeft. Dat ontdekten we al meer een jaar geleden dankzij een teaser die Netflix in februari 2020 online gooide. En we weten ook dat deze acht personages de cast vervoegen.

Terwijl het dus nog even afwachten is tot we Hopper terugzien en kennismaken met de nieuwe personages, kunnen we onszelf bezighouden met een quiz die Netflix afgelopen weekend op YouTube uploadde. Daarin wordt de kennis van ‘Stranger Things’-fans op de proef gesteld aan de hand van vijftien vragen die zijn onderverdeeld in vier moeilijkheidsgraden. Per vraag heb je telkens zes seconden om te antwoorden. Op het einde kom je aan de hand van je score te weten welke titel je verdient: Top of the Hoppers (15 op 15), Eleven Up (10 tot 14), Will Power (7 tot 9), Max Pain (3 tot 6) of Barb-Aric (0 tot 2). Wij probeerden de test alvast even uit en haalden een score van 10 op 15.

Grootste vloeker


Met elke vraag worden ook weetjes gegeven. Zo ontdekken we meteen wie van de personages het meeste vloekt en krijgen we daar aan de hand van een compilatie ook een beeld van. Spoiler alert: de persoon in kwestie vloekt echt veel.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer quizplezier?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '