Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

De zangeres kruipt in de huid van Glinda the Good Witch.

Ariana Grande heeft hoofdrol in de verfilming van ‘Wicked’ beet

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Ariana Grande (28) mag binnenkort nog een ervaring aan haar al ellenlange cv toevoegen. De ‘Positions’-zangeres heeft namelijk een filmrol beet.

‘Thank goodness’, schrijft Ariana samen met de tag @wickedmovie en een reeks foto’s, waarin ook ‘Harriet’-actrice Cynthia Erivo te zien is, op Instagram. Een nieuwsbericht van Deadline geeft meer duidelijkheid: de zangeres kruipt binnenkort in de huid van Glinda, een van de twee hoofdpersonages in de verfilming van de Broadwaymusical ‘Wicked’. Erivo neemt de andere hoofdrol op zich: die van Elphaba.

The Good Witch

De film, die geproduceerd wordt door ‘Legally Blonde’-producer Marc Platt en geregisseerd door Jon M. Chu (‘Crazy Rich Asians’), gaat volgende zomer in productie. De musical is gebaseerd op de gelijknamige roman van Gregory Maguire en is een prequel van ‘The Wizard of Oz’. Het volgt de avonturen van twee jonge heksen, Glinda (The Good Witch) en Elphaba (The Wicked Witch). De verfilming van de musical kreeg in 2016 al groen licht, maar werd door de pandemie uitgesteld.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zowel Ariana als haar tegenspeelster Cynthia hebben al wat musicalervaring. Zo speelde Ariane Charlotte in de Broadwayproductie ’13’ en Cynthia Celie in ‘The Color Purple’.

Wanneer we de verfilming van ‘Wicked’ op groot scherm zullen kunnen zien, is nog niet geweten. Wie nu al niet meer kan wachten, krijgt in de onderstaande video al een klein voorproefje. Daarin zie je hoe Ariana Grande ‘The Wizard and I’, een nummer dat eigenlijk door Elphaba gezongen wordt, brengt voor de 15de verjaardag van de musical.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '